Zsírégető klub menüvel fogyott valaki?
Most olvastam hogy, van bevezető-zsírégető-szintentartó szakasz külön menükkel.
DE 2000 ft lenne egy napra az 5x kaja, az azért sok, de ha tudnám, hogy tényleg jó belevágnék.
Valamit tisztázzunk le nagyon gyorsan. Amit a Gastroyal állít, kommunikál és amihez asszisztál Tolvai Renáta és az általam egyébként elismert Szabó Győző, az egyszerűen egy tudatosan felépített média blöff, egy amúgy jól felépített manipulatív marketing kommunikáció. Nem igaz, hogy Tolvai Reni egy hónap alatt 2 ruhaméretet fogyott, nem igaz, hogy Szabó Győző kilencet, a Padödőről nem is beszélve, és lehetetlen heti 6 kg-ot fogyni folyamatosan, csakhogy a legnagyobb blöfföket említsem.
Heti 3-6 kg mínuszt ígérnek olyan étrenddel, amiben uzsonnára vaníliás túrós palacsintát adnak eperöntettel, somlói galuskát, meg máglyarakást. Ja, hogy ott van előtte a ZSÍRÉGETŐ szó. Hát akkor minden rendben van. Jézusom. Két dolog keserít el csak igazán. Az egyik, hogy ehhez a nevét adja Szabó Győző akinek munkásságát és tehetségét remélem senkinek sem kell bemutatnom. A másik, hogy ezt a fogyás dolgot gondolkozás nélkül el fogja hinni jó pár ember, mert hinni akarnak. Már megint a csodavárás, meg bármi csak ne a testedzés meg a szigorú diéta.
Megnéztem az étlapot, elképesztő. Pizza szelet négy féle sajttal ebből két olyan sajt, amiből nem is létezik sovány változat, rántott !!! húsok, mártások, galuska, bacon (...), szalámi és sztrapacska, de persze ott van előtte a ZSÍRÉGETŐ szócska. Ilyen alapon betehetnének bármit, mert csak elé teszik a csodaszót, és így lesz diétás a ZSÍRÉGETŐ sertészsír, lila hagymával, ZSÍRÉGETŐ fehér kenyérrel. Röhejes.
Na mindegy, végül álljon itt egy laza 10 milliós bírság amit a Gazdasági Versenyhivatal szabott ki a Gastroyal-ra, akiknek szintén szemet szúrt már nem is egy alkalommal a Gastroyal felelőtlen üzletpolitikája, árképzése, és a megalapozatlan ígéretei a fogyással kapcsolatosan. Bár én inkább a tudatos átverés és becsapás szót használnám.
Remélem nem kell ennél több...
xD
"
UZSONNA
Meggyes túrógombóc pirított ZSÍRÉGETŐ zsemlemorzsával"
"MÁSNAP TÍZÓRAI
Kakaós ZSÍRÉGETŐ piskóta almás-fahéjas öntettel"
"EBÉD (KIS DOBOZOS)
Zellerkrokett currys, diós szószban, ZSÍRÉGETŐ galuska"
"VACSORA (KIS DOBOZOS)
ZSÍRÉGETŐ pizza mozerella sajttal, bazsalikomos pulykamellel"
"Juhtúrós ZSÍRÉGETŐ pogácsa"
"UZSONNA
ZSÍRÉGETŐ tiramisu"
"UZSONNA
ZSÍRÉGETŐ hot dog (mustár, ketchup, uborka)"
Csak hogy miről beszélt az első.
Szia!
Hát amit az előttem szólók írtak, az nem teljesen igaz.Én 5 hete csinálom, 6,5 kilót fogytam. A lényege, hogy 3 óránként eszel, és elég kis mennyiségek. Az édességek édesítővel vannak, és a galuska, meg tészta, pizza, meg kenyérfélék (ezekből csak ritkán adnak) valami fura lisztből, ami állítólag nem hízlal annyira, mint a rendes. Mondjuk az íze sem olyan. Biztos, hogy marketing fogás is, de az is biztos, hogy napi 5 kicsi étkezéssel lehet fogyni simán. Szerintem teljesen tartható, és egészséges, mármint a változatos étkezés kis mennyiségekkel. Nem kell rögtön lehurrogni, anélkül, hogy kipróbálnátok! Nem hagyományos édességek, valószínű a cukiban visszaküldenéd, de fogyókúrában isteni, és jól esik. Szerintem attól fogadj el inkább véleményt, aki kipróbálta....Ha kérdésed van szívesen válaszolok! Üdv
Az első két válaszolónak!
Nem tudom Ti hol láttok ilyen kajákat amit írtok mert az amit én kérdeztem, ott az ebéd köleskörözött, vacsi babcsírasali és nem olyan édes dolgok amiket írtatok!
Harmadik!
Neked írok privibe!
Én még csak pár napja eszem, így eredményről egyelőre nem tudok beszámolni. Az első válaszolót megcáfolva, nem csupa édesség és zsíros-szénhidrátos étel van. Lehet, hogy minden napra esik egy ilyen, de van olyan nap, amikor nincs semmilyen pékáru vagy tészta. A zsömle is fele akkora, mint egy normál, és az a vacsora. Igen, van édesség is, egy db kókuszgolyó vagy egy palacsinta, de nem ebből áll az egész. A pizza is csak egy szelet, és nem a hagyományos pizzatészta.
Én kíváncsian várom, hogy lesz-e eredménye a diétának. Nekem ez az étkezés kevés, még úgy is, hogy nem vagyok egy nagyevő. Lehet, hogy magamtól is össze tudnék állítani egy ilyen diétát, de úgy sokkal nehezebb lenne betartanom, mint így, hogy ott van előttem a más által megszabott étrend, amit nem szabad túllépnem.
Sziasztok!
Megértem a sok támadást és biztos hogy van igazság abban is, mi számíthat csak reklámfogásnak náluk. De aki hitetlenkedik, próbálja ki és utána mondjon véleményt.
Nekem több ismerősöm is lefogyott ezzel a diétával. Én jelenleg is csinálom, rajtam szülés után maradt pár kiló, amitől nem tudtam megszabadulni a normál egészséges étrend és sport segítségével sem. Nekem ez a diéta bevált már 1 hét után. Az ízek furák, az adagok kevesek és az első pár nap nehéz volt, de meg lehet szokni. Szó sincs arról, hogy degeszre esszük itt magunkat édességekből...
A diéta lényege a szervezet lúgosítása. És ezt lehet máshol, más módon is csinálni, olvassatok utána! Aki viszont kényelmesebb, rendeljen :-)
Gratulálok az előttem szólónak, szép teljesítmény!
Én még csak 2 hete eszem és már nagyon unom, alig várom a végét :-)
Gratulálok, a szép fogyáshoz!!
Én 4 hétig csináltam és 5 kg-t fogytam, a teák nagyon finomak! De volt olyan nem is kevés kaja amit egyszerűen nem tudtam megenni.
De összességébe jó volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!