Akik nem vacsoráznak és úgy fogyókúráznak hogy bírják ki?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 13:31
11/16 anonim válasza:
Én már hónapok óta ese 6 után eszem a főtt kaját, mert napközben nem mindig van időm rá, és furcsa módon szerintem fél kilót nem híztam.
De aki kínozni akarja magát, már ne egyen hat után...
12/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy bírják, nem is érdekel.
Én 11 körül fekszem le. 9kor vacsorázok. Túrót, vagy csirkét.
Fehérjét, zöldséget lehet enni nyugodtan.
13/16 anonim válasza:
Én sem azt mondtam, hogy ne nézz ételre 8 után.Én éppen azért eszem 8 kor, mert éjfélkor elalszom, igy nem leszek éhes addig.de ha mondjuk egykor alszom bedobok egy almát, mert üres hassal valóban nem lehet aludni.Amugy azt én sem tudom elképzelni, hogy valaki kibirja, hogy ebédel, aztán már csak egy almát eszik.Nagyon megterhelő lehet a szervezetnek.
14/16 anonim válasza:
Nezd, en regebben nem vacsoraztam, de rajottem, hogy baromi nagy hulyeseg. Most olyan 10-11 korul alszom el nagyjabol mindig, es 7-8 kozott eszek csirket/turot zoldseggel. Es igy is fogyok. Szoval aki mas tanacsabol nem tanul,az legalabb a sajat hibajabol tegye meg, es jojjon ra, hogy nem fog belehalni abba, hogy 6 utan eszik valami nem megterhelot.
15/16 anonim válasza:
Egyetértek ez egy baromság,hogy 6 után ne együnk, akkor együnk mikor éhesek vagyunk, én pl 3-kor ebédelek, 6-ra meg sem éhezem. Nem az a lényeg,hogy mikor eszel,hanem,hogy mit,ha ebédre benyomsz egy túrós buktát az mászik rá a hasadra meg a seggedre, ha este 11-kor megeszel egy fél csirkét egy kiló jégsalátával az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!