Reggelire sok a 10 dkg zabpehely, bővebben alább!?
Jó ez így, csak egyél mellé egy almát vagy valamilyen gyümölcsöt.
Amúgy 5 dkg-t is felfőzhetsz 3 dl tejjel:D Ugyanaz az arány:D
De ha a 6decist választod, Utána már csak ebédelj és délután még ehetsz valami apróságot. Ettől tuti fogysz.
De!
én észrevettem a műzliknél hogy sok a kalóriájuk és hamar éhes leszek tőlük. Ellenben ma ettem egy tükörtojást egy zsemlével zöldhagymával, paradicsommal, paprikával és egy kis kolbásszal. Tuti délutánig nem leszek éhes!
Sok szerintem. Én 5 dkg-t eszek, vízzel. Régebben én is tejjel készítettem, de a fogyókúrámat épp a tej veszélyeztette leginkább, ezért fokozatosan csökkentettem a mennyiségét, és ma már csak vízzel forrázom le a zabot.
Fontos, hogy sokszor egyél naponta, és kis mennyiséget. Nem tudom, eddig hányszor és mennyit ettél, de 100 g zab 600 g tejjel emberes adag. És túl kevés a reggeli fehérjebevitel. Javaslom, hogy vegyél valami finom tejsavófehérjeport (pl SciTec), és azzal készítsd a zabot tej helyett. Finom, tápláló, egészséges. Diétában az izolátum, nem a koncentrátum ajánlott.
Én költségkímélő szempontból szójafehérjeizolátumot szoktam a zabba keverni (fahéjjal, vagy cukormentes limonádéporral ízesítem), proteinturmixot meg az edzés után tolok.
Mennyi a napi kcal, fehérje, szénhidrát, zsír mennyiség, amit fogyasztasz, és ezeknek milyen az eloszlása?
A zabpelyhet eszedbe ne jusson fitness pehelyre lecserélni! A zab a legjobb fogyókúrás szénhidrátforrás a rizs mellett!
Napi háromszori étkezés fogyókúra alatt kevés! Legalább öt kell, és kis mennyiségek!
Sok víz kell, sok fehérje, és csökkentsd a szénhidrát, valamint a tejbevitelt!
Köszönöm a választ Neked is!
Napi 3x eszek, a reggelim a fenti, ebédre szoktam 2 szelet TK rozskenyeret enni, vagy barnarizst, ehhez 3 szelet csirkemellsonkát, egy főtt tojást, meg valamilyen zöldséget, uborkát vagy paprikát.
Vacsira meg natúr joghurtot eszek 10 dkg sovány cottage cheese-zel, meg 3 szelet puffasztott búzával/rizzsel. Ennyi, nem tudom mennyi ezekben a szénhidrát, ennyire nem vagyok profi sajnos. Meg, most hogy könnyebben hozzájutok gyümölcshöz, almát is eszek napközben egyet.
Meg amit írtam, hogy kocogok is tegnaptól, az meg heti 3-4x lesz 5 km-rel kezdtem, de a 8 a cél.
Köszi még egyszer Neketek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!