Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megnőhet az étvágyam a menzesz...

Megnőhet az étvágyam a menzesztől?

Figyelt kérdés
1 hónapja fogyókúrázom, jól megy, nem vonok meg magamtól semmit, így nem is voltam kívánós. De most, hogy megjött, nem tudom mi van velem! Megeszem a fogyis adagom, ami eddig bőven elég volt, most 10 percre rá éhes vagyok és megőrülök, mert folyton a kaján jár az eszem. Mit tudok ez ellen tenni??
2009. márc. 4. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Menstruáció előtt 3-4 nappal a hűtőajtót is meg tudnám enni. :D Ez normális. ili
2009. márc. 4. 16:29
 2/3 Bóna Barbara válasza:
53%

Szerintem ez mindenkinél más.

Lehet hogy a menstruációd miaatt van, de lehet hogy ilyen alkalom jött rád,vagy valami más oka van.

Ne ilyedj meg!

További sikeres fogyizást! :)

2009. márc. 4. 17:35
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a támogatást!:) csak attól félek, h ha ez így megy tovább, akkor előbb-utóbb kifosztom a konyhát:P ha lenne vmi ötletetek, hogy előzhetném ezt meg, szívesen fogadom:)
2009. márc. 4. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!