Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van-e valami különbség, ha...

Van-e valami különbség, ha ugyanazt az adag ételt egyszerre eszem meg, vagy adagolva a nap folyamán?

Figyelt kérdés
Mert a bevitt kcal mennyiség ugyanaz végül is...
2011. ápr. 20. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:

" Mert a bevitt kcal mennyiség ugyanaz végül is... "

Ebben teljesen igazad van .

2011. ápr. 20. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem sok, csak az étkezések között teljen el 2-3 óra minimum.
2011. ápr. 20. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ,hogy mekkora az az adag...pl.ha az egész napi táplálékmennyiséget fogyasztod el reggel,akkor annak a nagy részével a szervezet nem tud mit kezdeni,így elraktározza,főleg ZSÍR formájában...a nap folyamán,mikor energiára lesz szüksége,akkor viszont nem a zsírból fog elvenni,főleg,ha sportolsz is...lelassul az anyagcsere,bomlanak az izmok,minimális mennyiségű zsír is,de nem is folytatnám...

Ez mondjuk egy drasztikus példa volt,szóval mekkora az az adag,kedves kérdező?:D

2011. ápr. 20. 14:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Csináltam egy tepsi rakottzöldséget. (1karfiol, 3répa, fél cukkini, 3gerezd fokhagyma, 1 alma, 2pohár tejföl) Gondoltam majd beosztom mára, de olyan finom volt, hogy nem bírtam ki és bepusziltam egyszerre:P és most tele vagyok. Mára már nem terveztem többet enni...

Szval a főkérdés, hogy most ezzel elcsesztem a fogyómat a mai napra?

2011. ápr. 20. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Mára el,de semmi gond ,mert ha pl futnál egyet ,akkor még minden helyre jöhet.
2011. ápr. 20. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!