Mákos guba mennyire hizlal?
Graham lisztből és édesítőszererel:)
Csak reggel-délelőtt eszegetek belőle, és csak keveset. De imádom:D Olyan finom:) Nem gáz? (Term. diéta alatt)
De nem zabálom.
Szóval mondjuk így néz ki:
Reggelire ma megittam egy fehérjeitalt (ehhez kellett 3 dl tej+1 dl víz, ez így 239 kcal, és mellé ettem egy pár darab (mmint pár karika) ilyen mákos cuccot, tényleg keveset)
Ebédre eszek egy nagy tál salátát 2 tojásos omlettel, estére edzés előtt/után még egy fehérjeitalt, és ennyi. Szerintem így nem gáz. Nem? Valamennyi szénhidrátot muszáj ennem reggel, különben nem bírnám ki egész nap.
Számolj utána, hogy kb hány kcal lehet, és mennyi szénhidrát van benne, és ehhez mérten nézd meg a többi étkezésed. Ha belefér a napi limitbe, akkor nem gond.
(Én is így csinálom, egyik nap megettem egy Danette roppancsot. Lányomnak vettem, utcán bontottam fel, de nem evett belőle, azért kukába nem akartam dobni. Ehhez igazítottam a többi étkezést, hogy ne haladjam meg a napi számaimat:-))
számold ki az összetevők alapján:kifli 130 kcal, tej 45 kcal/1 dl, mák 535 kcal/100 gramm.
Én 2-3 kifliből szoktam enni, az porcukorral 750-800 kcal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!