Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok? KÉPPEL

Nagyon kövér vagyok? KÉPPEL

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 18. 22:13
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Már az a kérdés hogy milyen torna ajánlott neked hogy le tudj dobni a hasad és a combod egy részét?! Nem tud e valaki?
2011. ápr. 20. 21:29
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
hát van bőven mit leadni
2011. ápr. 20. 21:55
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kövér vagy!

Bocsi.

2011. ápr. 21. 00:15
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Te tulsulyos vagy ha mindennap tornazol 1.5 orat vagy 1-et plusz odafigyelsz hogy mit eszel, ezzel azt akarom mondani hogy:

nem eszel edesseget

cukros uditoket

nagyon zsiros nagyon olajos kajakat +gyors kajat.

5 honap alatt magadra sem fogsz imserni!

Nyugodtan reggelizz szendvicset ha akarsz, vagy gyumolcsot akarmit csak az alabbi felsorolasok kozul ne!

Ebedelj amit otthon foznek akarmi legyen is az ha nagyon tocsogos zsiros kaja akkor kevesebbet egyel belole ne sokat. Egyel fozeleket leveseket csirkehust halat. Ami egeszseges yoghurtot, gyumolcsot ha utalod a zoldseget akkor csinald meg ugy hogy sima salata bele piritott kenyer darabok cezar salata ontet az a feher bele apro csirke mellek sajt, es fincsi lesz ..:)

Szal eletmodvaltas!!!

Majd megfogod latni mennyivel jobban fogod magad erezni jobb lesz a kozerzetet onbizalmad minden..egyszer az eletben erdemes kiprobalni ezt :)

Toltsel le a netrol cindy crawford fitness videokat nagyon jok egyszeru gyakorlatok vannak se kifullasztos rubint reka vagy alexandra...

Ezek a cindy videok:

Shape of your body

Next challenge

New dimension

Ebbol az elso ketto nagyon jo a harmadik is nagyon jo csak egy kicsit lightos volt nekem :)

2011. ápr. 21. 04:59
 25/38 anonim ***** válasza:
34%
En komolyan mondom nem is ertem azokat az embereket akik azt a valaszt adjak hogy milyen jol nezel ki es nem vagy kover. Szerintem igenis nagyon tulsulyos vagy,az mar mas kerdes hogy izlesek es pofonok,es nem akarlak megserteni de mar ne is haragudj de a kerdesre valaszolva:IGEN...nagyon kover vagy!
2011. ápr. 21. 10:16
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Van mit ledolgozni, az teny es valo. Neki kene allni biciklizni, vagy uszni. A futast egyelore nem javasolnam, mert +10 tulsullyal megterhelo lehet az izuleteidnek. Kezdetnek mindennap 10-15 perc, attol fuggoen, hogy mennyitol fulladsz ki. 1-2 het utan emelheted, 20-30 percre. Es igy tovabb egeszen 1/1.5 oraig. Mellette figyelj oda az etkezesre, napi 5* kis adagok, megfelelo alapanyagokbol, kiszamolva, hogy mennyi az a kaloriamennyiseg, amitol heti 0.5-1 kg fogyas lehetseges. Ha gondolod irhatsz privatban, es segitek osszeallitani egy heti menut, es akkor a tovabbiakban tudsz ahhoz igazodni, varialni.
2011. ápr. 21. 10:25
 27/38 anonim ***** válasza:

ma 10:16

???

Ki írta, hogy jól néz ki?

(Egyébként meg túlsúlyos tartományban van, súly és kép alapján is. Az elhízottság/kövérség az pár lépcsővel feljebb kezdődik. Mivel a kérdező nem sportoló, nem kell más szemmel nézni, így irányadó lehet a BMI, az övé durván 26,5. 25-29,9-ig túlsúlyos, 30 fölött elhízott=KÖVÉR, 35 fölött extrém elhízott=NAGYON KÖVÉR.

Szerintem mindenki mondta, hogy túlsúlyos, senki nem mondta, hogy "Jól nézel ki, ne fogyj!"...)

2011. ápr. 21. 10:31
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon kövér vagy!

Ne haragudj. Mondom ezt 166 cm és 54-55kg-osan, én is formálódom napi fél óra futással.

Legalább 15 kilót kellene fogynod. Ezt ne koplalással, hanem sok sporttal és egészséges táplálkozással elérheted fél év alatt!

2011. ápr. 21. 11:28
 29/38 anonim ***** válasza:
50%
Kövérnek én sem mondanálak, de van mit formálni rajtad.
2011. ápr. 21. 11:28
 30/38 anonim válasza:

Hááááááááttttttttt.......

Nem vagy Twiggy alterego!!!(bocsi)

Szerintem mozogj sokat és ne egyél édességet!!

2011. ápr. 21. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!