Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » MIt csinaljak, h ne gondoljak...

MIt csinaljak, h ne gondoljak egesz nap a kajara?

Figyelt kérdés
Mar 6 hete fogyozom le is adtam 5kg-t de meg kellene legkevesebb 10et leadnom.az 1200 kalorias fogyokurat csinalom ugy h kozben minden nap tornazom is(van h tobbet van h kevesebbbet) de mostanaba egesz nap csak a kajara tudok gondolni es miota vakacio van megrosszabb lett:(
2011. ápr. 18. 14:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:31

Én nem is mondtam, hogy neki hasonló kéne legyen, mint az enyém - épp kifejtettem, hogy az ő mindennapi élete aktívabb lehet, mint az enyém.

Mellesleg tornázok én is minden nap, de azt a negatív energiamérleg miatt, szóval nem számolom hozzá az igényemhez.

2011. ápr. 19. 13:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig hozzá kellene, mert nem mindegy, hogy egy sportolónak - vagy rendszeres intenzív mozgást végzőnek - az energiaigényét vagy egy egyáltalán nem mozgóét veszed alapul.

[link]

Itt meg tudjátok nézni, nagy a különbség a különböző intenzitású mozgást végzők között ha súlyvesztésről beszélünk, ha nem.

Aki sportol, annak a szervezete többet kíván. De természetesen, ha ezt te így tartani tudod, akkor semmi gond.

168 centinél és több mint 70 kilónál viszont így is, úgy is nagyon kevés amennyit a kérdező bevisz egy nap. Csak ennyit akartam, hogy megértsen, nyugi nem téged támadtalak :)

2011. ápr. 19. 14:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Úgy érzem félreértettél. Mozgás nélkül punnyadós az életvitelem, DE ehhez pluszba mozgok is.

Eredetileg 1400 a napi kalóriaigényem - de hát ugye fogyókúra van - nem végzek nehéz fizikai munkát, és komoly tevékenységeket, tehát nem olyan aktív az alap életmódom (ez fog változni szeptemberre). Erre biciklizek naponta 60 percet, és két naponta egy rövidke, intenzívebb futás - pont azért, hogy ne épüljön le az izomzatom. Ráadásnak figyelek a megfelelő fehérjebevitelre. Én napi 1200 kalóriával nem vagyok éhes, és nem érzek semmi iránt se úgy, hogy "úúúúú, de hiányzik, de ráugranék". Úgyhogy köszönöm a tanácsot, de tisztában vagyok a veszélyekkel :)

2011. ápr. 19. 14:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Most látom az új válaszod :) én tudom, nem támadásnak vettem. Nézelődtem már itt többet, és nagyon sok "bunkó" válaszoló van itt, de látom te nem vagy az :) végülis nem tudhattad. Kérdezőtől meg elnézést, hogy eltereltük róla a szót :P

Amúgy éhség csillapításánál tartunk, én egy óriási bögre tejeskávét szoktam inni :D (1,5%-os tej, fele víz, fele tej, édesítő - 44 kalória... pár db háztartási keksszel mellé:)

2011. ápr. 19. 14:19
 15/18 anonim ***** válasza:
viszont azt igazán nem értem, hogy miért ír minden kalkulátor más eredményt :P
2011. ápr. 19. 14:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Uff, én is tudom, hogy mennyi itt a bunkó paraszt...

Minden válasznál külön nagyon figyelek, hogy ne írjak olyat, amibe bele lehet kötni :)

Szóval én nem vagyok ilyen, ne aggódj(:

Kérdező, jó még a répa rágcsálás, ízesítetlen teák ivása, PÁR SZEM mogyoró-mandula-dió, ízesítetlen kávé fahéjjal, natúr joghurt pici mézzel vagy zabkorpával, stb

De leginkább az a jó ha kicsit többet eszel, akkor nem lázad majd a szervezeted tudat alatt.

2011. ápr. 19. 14:35
 17/18 anonim ***** válasza:

A különböző női oldalakon lévő kalkulátorokban én alapból nem bízom meg.

Az egyik barátom személyi edző, ő ajánlotta az orvosilexikon.hu-t, korrektebb oldalnak is tűnik mint a csillivilli női oldalak. De ez megint csak magánvélemény:)

2011. ápr. 19. 14:37
 18/18 anonim ***** válasza:
:S
2011. máj. 23. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!