Ezzel a dietaval vajon fogyhatok?
mozgas : kb. 2naponta 1 oras setakrol lenne szo erdoben..vagyis nem is h seta.. mert dombon fel,dombon le, neha intenzivebb gyaloglas,neha lassabb.stb. +napi 15 perc itthoni mozgas este
valamint elkezdtem ugymond egy dietat....aminek nemtom h van e ertelme igy vagy sem..erdekelne a velemeny :
reggel 6kor kelek akkortol 10:30ig gyumolcsot eszek
10:30kor joghurt vagy 1 szelet teljes kiorlesu szendvics
14:30kor ebed az leves + amit anyu foz
es 16-17ora korul pedig vacsi az meg vagy 1-2 pohar tej, vagy 1 szendvics
celom : havonta -4kg . a teljes cel pedig - 10kg
jelenlegi suly: 78/165
17/L
Azt nem tudom megbecsülni, hogy mennyit fogsz fogyni, de szerintem ha változtatsz az életmódodon, biztos eredményes lesz. A séta jó, a 15 perc mozgást picit próbálhatnád tovább, sztem legalább fél óra kéne.
Az étkezésnél szerintem ahhoz, hogy hosszú távon tartani tudd, apróságokat kell változtatnod: pl zsíros, olajban sült ételek kerülése, pl sültkrmpli helyett csak friss zöldséget egyél a húshoz (de ez csak egy pl) teljes kiőrlésű pékárukat fogyassz, estére szendvicset nem ajánlok. A vacsora ne legyen nagy adag, és legyen valami zöldség, gyümölcs, vagy fehérje, de semmiképp se szénhidrátban gazdag, vagy zsíros étel.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!