Melyik fogyókúra a leghatásosabb?
50 perc mégjobb.
Sok vízzel lehetőleg, hogy ne száradj ki.
7 étkezés talán már túlzás...
Annyi a titok, h este fehérjét egyél, ne nagyon szénhidrátot.
Az ilyen ún "fogyókúrák" nem igazán hatnak tartósan:S
egyik unokatesómnak bevált (30/F) lefogyott kb 10 kilót, de az rettentő nagy odafigyelést igényel, és macerás. egy másik unokatesóm (27/L) 2 hét után olyan gyomorbajokkal és rosszullétekkel és egyéb bajokkal küzdött, hogy nem bírta tovább.
én is fogyókúrákkal próbálkoztam, de nekem most egy egyszerű, egészséges étrend bejött. fehér kenyér/liszt, csoki nuku. reggel főtt tojás/virsli/sonka + párolt zöldség. ebéd nem-olajban-tocsogó csirkehús/hal/gomba + párolt zöldség. vacsi sonka/túró + 1 alma. Még étkezések között is megeszek 1-1 almát, narancsot, vagy egy joghurtot. 2 L víz minimum naponta. naponta-kétnaponta 1-1,5 óra intenzív, lehetőleg aerob mozgás. ennyi. 3-4 hét alatt 4 kiló. 1 hét alatt 1 kiló az egészséges, mert különben jojó lesz a vége.
remélem segítettem. :) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!