Adnátok tanácsot? Milyen magasak vagytok és milyen vastag a combotok? (lent)
Kíváncsi vagyok arra hogy milyen magasak vagytok, milyen vastag a combotok, mert én nem tudom eldönteni hogy az enyém mennyire vastag. Mivel lehet lefogyasztani a combot?
Nemet és kort légyszi írj.
Kööszii:D
Én 22 vagyok, 170 magas, és a combom 53 centi.
Szerintem combot fogyasztani nem nagyon lehet, max feszesíteni...én tornázok DVDkre, heti 4-szer, és nagyon meg vagyok elégedve a combjaimmal...
comb 51cm
magasság 164cm
súly 57kg
28 éves vagyok
165 cm vagyok, és 63 cm a combom.
Kb mindenhonnan fogyok, kivéve innen:-SSSSSSSSS
Ez a comb méret is érdekes mert lehet valakinek formás izmos combja ami centiben soknak tünik,de szebb mint egy vvékonyabb,amúgy nem tudom mekkora sajnos és nem tdom hol a centi,de 165/65 kg vagyok 26/L.
Amúgy tudom h sokan nem hiszek ilyenekbe,de én ajánlom a relax and tone-t a top shop tol.Nekem mindig is izmos lábam volt az edzés miatt,de amikr nem tudtam járni huzamosabb ideig rájött a fölös,aztán hiába is edzettem nem nagyon vkonyodott el,megvettem ezt a gépet(amúgy nem hiszek ezekben)és vékonyodik el a combom,de úgy h megint látszanak az izmok:)Igaz napi szinten kell használni és pár hét is lehet mire észreveszed h jó,de mivel ezt elmondják a reklámban is így nem átverés.Nagyon jól feszesít és leszedi a felesleget,még nem használtam kifejezetten feszesitédre vagy narancsbörre használható krémmel,de sima krémmel is szuper az eredmény.)
14 napos pénzvisszafizetési garancia van rá(ha használod rendesen akkor akár már láthatod is azon belül az eredményét,ja és 1 év olyan jótállás h ha elromlik,nem cserélik,hanem automatikusan kapsz egy ujat.)
comb 48 cm
magasság 167 cm
29/L
de ezekből nem fogod tudni megállapítani, a tiéd normális-e, a csontozat, az alkat és testfelépítés, a genetika, a testtömegindex, a testzsírszázalék mind sokat számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!