Próbáltad Norbi kickbox tornáját? Mennyi idő után látszott az eredmény?
Szerintem jo, nekem tetszik. Meg jo par evvel ezelott, amikor kijott az elso film, akkor is csinaltam es akkor is tetszett. Most januar elejen kezdtem a fogyokurat ugyanezzel az edzessel es -12 kilonal jarok. Hogy oszinte legyek, fogalmam sincs, hogyan sikerult ennyit leadni ket honap alatt, teny, hogy dietazom is, de azert nem koplalok, nem is volt nagy sulyfeleslegem (178 cm vagyok, 82 kg-mal kezdtem, most vagyok 70kg, mar az alakom szinte a regi, 5 kg-tol szeretnek meg suly szerint megszabadulni, de nem is az a fontos, hanem az, hogy meg formalodnom is kell).
En hetente hatszor csinalom vegig a tornat, egy nap szunet van. Mar egy ideje kevesnek erzem, mert elso heten alig birtam vegigcsinalni, most mar ha a fiam engedi, akkor a huzosabb masodik felet ismet megcsinalom, mert 40 perc kevesnek tunik. Most kaptam meg a masodik reszt, remelem, hogy az is jo, meg nem probaltam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!