Mi a tapasztalatotok a norbi update életmóddal kapcsolatban?
A legjobb módszer ha valaki fogyni akar és közben nem akar éhezni:)
Csak ajánlani tudom.
8 hét alatt -7kg-ot fogytam.
A termékeik is nagyon jók.Igaz drágák,de ha nagyon megkívánsz egy kis édességet,finomságot,akkor ezeket büntetlenül eheted.
Megint jönnek egyesek a pénzkidobással, pedig az Update nem feltétlenül jár együtt az Update termékek vásárlásával, anélkül is megy! És nyolc hónap alatt 16 kilót fogytam tőle, holott egyetlen Update túrórudit se vettem... A kódtáblázat szerint étkeztem és mellette testmozgást is beiktattam az életembe a hétnek minimum öt napjára. Egy fillérrel se került többe, mint az addigi életem, étrendem. A korábban erősen ingadozó cukrom is helyrejött tőle, aminek nagyon örülök. Négy éve az Update alapján élek és nagyon könnyen tartom. nem mondtam le semmiről, reggelire pl van, hogy kakaós csigát eszem... :)
Nekem nagyon bejött, szerintem megéri kipróbálni.
26/N
Kedves utolsó,a kaja vásárlás neked pénzkidobás?
Vagy te nem is táplálkozol?
Az életmódváltás azt jelenti,hogy normális boltban vásárolható termékeket veszel meg,amit amugy is megvennél(túró,tejföl,gyümölcsök stb),csak itt kód szerint osztod őket.Nem a pékségükről volt szó.
2.vagyok bocs a kései válaszért,de nem voltam gépelőtt.
itt mindent megtalálsz:)
Válogass a kódok között,ráadásul külön be is lehet irni milyen ételt keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!