Szerintetek mennyit kéne fogynom? Vagy épp sportolnom? ( képpel )
Figyelt kérdés
és azért szeretnék fogyni, mert így nemérzem jól magam a bőrömben.
amugy;
158cm/54kg.
jaa, és normális válaszokat várok :) köszönöm
2011. ápr. 8. 18:06
1/11 anonim válasza:
6-7 kg mínusz, mellette futás, torna sport hogy izmosodj is
2/11 anonim válasza:
Kezdj el sportolni, főleg a futást ajánlom, de a bicikli is jó. De eszedbe ne jusson koplalni és hülye diétákat követni!
3/11 A kérdező kommentje:
megse probálom, mert ugyse birnám :)
2011. ápr. 8. 18:14
4/11 anonim válasza:
szerintem kocogás és normális diéta kell,a mérleget "dobd ki" és ha tükör már számodra megfelelő képet ad vissza akkor oké vagy!
amúgy nem vészes!
5/11 anonim válasza:
54kg nem birnád. Jó kifogás. Én 91kg is próbálok futna, ne nekem nem megy még.
7/11 anonim válasza:
Ez még messze nem zsírdisznius mértékű. Futás, bicikli vagy heti 3-4 alkalommal legalább 2-3óra kitartó gyaloglás. Illetve a hasadat kicsit tornáztathatod.
9/11 anonim válasza:
diétával jó lesz! de ne a fogyatékos diétákat kövesd amiket ebben a rovatban találsz!
10/11 anonim válasza:
18:28-as, kérdező a diétára írta, hogy nem bírná.
Kérdező: tényleg a futás a legjobb:) a diétát meg annyiban "tartsd be", hogy próbálj egészségesen étkezni. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!