Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 48 kg-t hogyan kell leadni?

48 kg-t hogyan kell leadni?

Figyelt kérdés
Leszeretnék fogyni 48kg-t mert mindenki csúfol és elegem lett.162cm 92kg-os vagyok
2009. febr. 28. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Sok mozgás, intenzív sport, egészséges étkezés.

NINCS SE CSOKI SE CHIPS SE SEMMI!!

2009. febr. 28. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak lassan, egyenletesen.

És ezt meg hogy számoltad ki!

Nagyon kevés, akkor Te 44 kg-ra szeretnél fogyni? Ez nem fog menni, és nem is szabad, minimum 1 évet szánj rá!

Első megközelítésben elégedj meg , ha 62 kg-ra lefogysz.

Fordulj szakemberhez!( Orvos, /diétás nővér)

2009. febr. 28. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem max.40kg-ot kell fogynod.Mindenképpen legyél fokozatos,ne akarj egyszerre túl sokat,csak türelem!

Igyál sok folyadékot-napi 2-3l-(mindenféle cukros üdítőt zárj ki!),lehetőleg szénsavmentes ásványvizet vagy zöldteát!

Természetesen az étkezéseden is változtatnod kell.Kerüld a cukros,zsíros,adalékanyagokkal teletömött élelmiszereket és fogyassz minél több friss gyümölcsöt,zöldséget,főzelékeket,könnyű gyümölcsleveseket!

Valamint természetesen ne feledkezz el a mozgásról!

Minimum napi fél óra séta(hatásosabb,ha futsz is közben),esetleg heti néhány alaklommal úszás,valamilyen labdajáték,aerobic,tánc..szóval a lényeg a mozgáson van!

Sok sikert,kitartás!Én nagyon szurkolok neked és szívesen venném ha beszámolnál az eredményekről,akár privátban is!:)

2009. febr. 28. 21:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Egy baj van a mozgásokkal 3-szor ugrott ki a a bal vállam így nem tudok úgy mozogni.
2009. febr. 28. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg az orvost, milyen sportot végezhetsz. Mozgás nélkül akkor sem tudsz lefogyni, ha napi 600 kalóriát fogyasztasz.

Naponta ötször egyél, de keveset, így nem lassul le az anyagcseréd. És készülj fel rá, hogy hosszú hónapokig fog tartani a dolog. Az ásványvízzel vigyázz, váltogasd a márkákat, van egy ismerősöm, aki állandóan ugyanazt a márkát itta, és vesekő lett a vége.

2009. febr. 28. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szólóknak, ennyi súlyvesztéshez már ki kell kérned egy orvos, egy szakember véleményét! Fontos, hogy kivizsgáljanak és az alapján javasoljanak neked diétát, sportot vagy/és egyéb kiegészítő dolgokat. Hidd el, megéri szakemberhez fordulnod, aki elindít, esetleg kontrollál, mert sokkal hatékonyabb, eredményesebb, tartós és főleg egészséges lesz a fogyásod!
2009. márc. 1. 07:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

"Egy baj van a mozgásokkal 3-szor ugrott ki a a bal vállam így nem tudok úgy mozogni". ---> érdekes :)) fogyni akarok, de no sport, mert ez és ez a gondom. Már többször találkoztam ezen az oldalon hasonlókkal. Nem az a bajod, hogy kiugrott a vállad, hanem az, hogy nem igazán bírod a mozgást, mert eddig kényelemes volt a kanapén dögleni egész nap. Képzeld, nekem a bokám ment ki és többször gipszben is volt a lábam, mégis sporttal leadtam 22 kg-t.

Én is azt ajánlom, hogy ne egyik napról a másikra akarj mindent, hanem fokozatosan. Pl. ha suliba mész vagy valahová busszal, akkor szállj le egy-két megállóval előbb. Vidd el a kutyádat, szomszéd, második szomszéd, harmadik szomszéd, barátnő, nagynéni, nagybácsi, nagypapa, ükapa, unokatesó kutyáját (valakinek biztos van, ez se legyen kifogás) sétálni. Lépcsőzz, ha van hol. Biciklizz, kocogj, sétálj barátnőkkel, anyukával. Ha már jobban bírod, akkor mehet az aerobik, vagy a keményebb futás. Esetleg járj el úszni, az ráadásul jót is tesz a vállaknak vagy a fájó testrészeknek.

Ha ez sem tetszik, akkor vetess valamilyen fitnesz dvd-t a szüleiddel. :) Tornázz arra. Ha nincs rá pénzed, akkor tölts le egyet. (Hogy, hogy nem neten már mindent megtalálni)

Sose szégyelld, mindenkinek el kell valahol kezdeni.

Ha ez sem "jön be", akkor vegyél valami csúcs szuper kencét, hogy az istenért se kelljen megmozdulnod.

2009. márc. 1. 10:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Én mindig is mozogtam úszás volt az életem de amióta kiugrott a vállam azóta nem tudok úgy úszni.
2009. márc. 1. 11:46
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

szió

először is, nem véletlen van rajtad ennyi felesleg. menj el a haziorvoshoz, és kérj tole beutalót endokrinologushoz (ő foglalkozik a hormonokkal), csinal verkepet, meg terheléses cukrot, es beszelget, szóval semmi szörnyűséget nem fog tenni. viszont ha valami gond van a hormonokkal, hamar ki fogja szúrni, és adhat gyógyszert, ami mellett dietaznod kell, es leolvadnak a kilók.

ha már az endokrinologusnal vagy, elmehetsz diatetikushoz is, altalaban par szobara vannak csak, en nem kertem oda beutalot, csak elballagtam, o adott sok hasznos tanacsot, bar konkret dolgokat nem nagyon szerettem volna vele megbeszelni, de ami kerdeseim voltak, azokat feltettem neki.

aztan elkezdtem a 90 napos dietat, az elso honapban lement 10 kiló. emlekszem, szeptemberben kezdtem, januarban mar -20at mutatott a mérleg, nagy tulsulyjal könnyebben mennek először a kilók. Aztan a következő évben ugye mar husz kilóval konnyebb voltam, na akkor kezdtem el mozogni (nekem nagyobb volt a feleslegem, mint neked, nem akartam tonkrevagni a labam utan a gerincemet is, ugyhogy megvartam, amig leadok valamennyit, es fokozatosan kezdtem el mozogni), nem az, amit itt mondanak, hogy egyből mozogj sokat, azert nem bir mindent a szervezet, szoktatni kell. Szóval az elkövetkezendő egy evben dieta nelkul, ugy, hogy mindent ettem (max egy tanyerral egyszerre, sokszor keveset elvet kovetve) leadtam még 10 kilót (ami nem sok, havi egy kiló, heti par deka, de nem jott vissza), es utana levő évben szinten lement 10 kiló. tehat összesen 40 kiló. mondanam, hogy több kellene, es még több lement, de időközben terhes lettem, ugyhogy valami csak visszajott (de szepen, egyenletesen hiztam nem durvan, es főleg a pocak, meg vizesedés). szoptatas utan ujra tudok majd tobbet mozogni, meg ujrakezdem a 90 naposat.

még annyi, vezess fuzetet, es ird rendszeresen, mit ettel, es hany kilóval zárod a hetet, hidd el motivalni fog (nem kell naponta méregetned magad, eleg hetente, de reggel ehgyomorra, ugyanabban az idopontban)

kaja elott igyal meg egy nagy pohar vizet, egyreszt jo a folyadék, másrészt pedig kevesbe leszel tőle éhes.

olyan diétát válassz, ami hosszu tavu, nem csodadiéta, és tartsd be, hidd el, megéri. ha ugy erzed nem birod, batran szabd at, ahogy szeretned (en is megbeszeltem egy diatetikussal meg egy testepitovel a 90 naposomat)

ha nem birod egyedul, akkor batran csinald massal. ha nincs kivel, vagy keves az akaraterod, akkor ajanlom a fatfree.hu-t, 50 ezer forint egy kurzus (de ha van egy kis időd, az ingyenes tanacsadasra es allapotfelmeresre siman elmehetsz, en is elmentem) (az egyik baratnom megcsinalta a kurzust, nem fogyott olyan durvan sokat, de centikben meg alakra kerestem az állam, ugy megvaltozott, illetve beirattam egy hordó ismerősöm, aki mar tud magara nadragot venni :))

ami fontos, hogy a fogyokura, dieta tenyleg csak az első lepes, ha elindultal, akkor szepen haladhatsz magad is az uton segitseg es megvonasok nelkul, akkor mar tudni fogod kb mennyit ehetsz es mit, neha belefer egy kis edesseg is, egyre jobban szokni fogod a mozgast, az fontos, hogy az eleted része legyen (elobb utobb meg fogod talalni, ami neked bejon, es nem terhel le, es mar eleg kilót fogsz leadni ahhoz, hogy ne legyenek seruleseid)

meg valami.

nagyon nagy utra keszulsz, sokat szeretnel fogyni. akar fiu vagy, akar lany, a bőröd fontos. én a bőrproblémát ugy oldottam meg, hogy heti 1x elmentem infraszaunazni (a kapszulasba, mert nem birtam beszivni a gozt, meg amugy is hatekonyabb, mint a sima szauna), igy nemhogy rosszabb lett a bőröm, hanem szep, selymes, puha. (a párom hamarabb eszrevette, hogy milyen finom a bőröm, mint azt, hogy leadtam az első tizes kilót). (mellesleg a narancsbort is megelozi, a meglevo koversegi csikokat meg szinte lathatatlanna varazsolja egy ido utan)

sok sikert es kitartast, ha valami van, irj privit batran.

2009. márc. 1. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!