Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik torna dvd-t ajánljátok?

Melyik torna dvd-t ajánljátok?

Figyelt kérdés
nincs sok lehetőségem futni, bicajozni járni, persze mikor lehet megyek. Addig is melyik lenne a legjobb torna dvd? 15 kg háj van, amit el szeretnék tüntetni, nem izmosodni, vékonyodni szeretnék, ha ez számít valamit.
2011. ápr. 5. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én Rubint Réka Add Önmagad c. DVD-je jött be. Az még tartható.
2011. ápr. 5. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a Béres Alexandrát csináltam 4 hónapig (igaz, diéta nélkül), de semmit se fogytam.

:-(

2011. ápr. 5. 22:55
 3/10 anonim válasza:
100%

Nekem nagyon bejött Sinkó Andi 3in1 DVD-je... Van rajta aerob edzés, illetve izmosítás is. És a legvégén pedig relaxálásképpen nyújtások. A kick box aerobicot alkalmazza, és szerintem az egyik legjobb zsírégető, rólam már 10 perc után dől a víz. Tény, hogy rajtam nem volt sok felesleg, de nekem hamar lehetett látni az eredményt.

Rubint Réka DVD-im is vannak, de én azt nem szeretem annyira, nagyon fájtak a térdeim és a derekam tőle.

Többet ki kell próbálni, és majd meglátod neked melyik megy jobban, melyik az amelyiket szívesebben csinálod.

2011. ápr. 5. 23:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én futok és Rubint Rékázok (több dvd-ről) és már nagyon látszik az eredmény, persze mellette diétázok. A futás zsírt éget, míg Réka alakot formál (tényleg). Nekem bevált.

A fogyáshoz a diéta a legfontosabb!

2011. ápr. 5. 23:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A Rubint Réka nagyon jó. Ha bírja a térded. Mert a legjobb részeknél nagyon igénybe veszi, ha azokat kihagyod, akkor meg alig van értelme.
2011. ápr. 6. 01:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Rubint Réka
2011. ápr. 6. 07:21
 7/10 anonim válasza:
ha szereted a sok kitörést akkor Rubint Réka. Ha szeretnéd kicsit felpörgetni akkor pedig Milo Viki ko. a kiloknak dvd-jét ajánlom. Sétálj sokat,és ne felejts el nyújtani :)
2011. ápr. 6. 13:45
 8/10 anonim válasza:
100%
Sinkó Andi DVD-jébe belenéztem,elég halálosnak tűnik,de azért megpróbálkozom vele...ha azt szeretném,hogy a súlyfeleslegem tűnjön el,akkor a kickbox részt csináljam,vagy a 2. részt?Mert a kettőtől egybe meghalok:D
2011. ápr. 6. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:
rubint réka, napi 20 perc önmagadért
2011. ápr. 6. 15:33
 10/10 anonim válasza:
Én a Sinkó Andiból a kickboxot szoktam minden másnap. Az erősítést azt heti 2-3 alkalommal. A legelején még ne próbáld egyben lehúzni :)
2011. ápr. 7. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!