Instant tea? Mennyire ártalmas? (16/l)
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, de imádom az instant teát. (lord nelson 400g) 1 nap képes vagyok a felét meginni! Csak az érdekelne hogy nagyon nagy bajt nem csinál a szervezetemben?? Mert szerintem inkább ezzel igyak rengeteget, mint enélkül, és csak 1-2 kortyot naponta! Ez a fogyásba beleszól?? A sok belenyomott cucc miatt azért aggódok.. (jóó azt azért gondolom hogy nem éppen egészséges) de mint írtamm, így legalább rengeteget iszok, ami viszont jót tesz. Nos, szerintetek?2011. ápr. 5. 18:45
1/4 anonim válasza:
Gőzöm nincs, hogy mi az összetétele, így aztán nyilatkozni sem tudok...
2/4 anonim válasza:
Az instant tea az cukros, nem? Én legalább is csak cukrosat ittam eddig.
Úgyhogy, ha cukros, akkor nem jó, ha édesítős, akkor nem hízlal.
3/4 A kérdező kommentje:
igen, cukros. :( Közben azon gondolkodok, hogy lehet hogy nagyon szeretem, de érzem hogy a gyomrom nem éppen... :( Lehet hogy lekell állni vele..
2011. ápr. 5. 18:55
4/4 anonim válasza:
Inkább igyál rendes teát...
Kisebb koromban imádtam enni (inni nem, szerintem úgy ocsmény valami :D), de sztem ha fogyni akarsz, nagyon nem jó választás.
Ha fogyni akarsz, akkor vizet igyál. Rengetegen isszák az üdítőket, csak azt nem veszik észre, hogy ezzel mennyi felesleges cukrot fogyasztanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!