Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok sporttal kikerülhetem,...

Sok sporttal kikerülhetem, hogy a koplalás alatt leadott súlyom dupláját szedjem vissza?

Figyelt kérdés

sok sport alatt napi 2 órát értek koplalás alatt pedig durva koplalást.

19 éves vagyok és 167 cm 67 kg.

lekell fogynom,hiába váltok most egészséges életmódra,nagyon nem fog változni tőle a súllyom..

előbb drasztikus módszerrel szeretnék lefogyni és utána jöhet fokozatosan az egészséges táplálkozás.

tudom hogy a szervezetemet kikészíti,de nincs pénzem arra,hogy mindenféle diétákat kiprobáljak.

nem olyan tanácsokat szeretnék kérni ide amik lebeszélnek erről,hanem olyat ami segít nekem ebbe,ráadásul ezt nagyjaból 2 hónap alatt szeretném elérni.kb 15 kilót szeretnék fogyni.

tudom hogy a napi vizadagomat megkell növelnem.és azt is hozzátenném,hogy futni nem tudok kint a szabadba,max csak helyben,mert az ország ahol élek ez lehetettlenné teszi,viszont szeretnék új Én lenni mire haza megyek magyarországra,ez nekem most tényleg nagyon fontos..az még 2 hónap.

és ráadasul a környezet miatt nem is nagyon mozgok eleget azon kívűl amit a lakásba tudok megtenni ill max annyi időt vagyok kint amíg az iskolából hazajövök és megyek.

na jó talán valaki megért,kb mintha ülő munkát végeznék 14 órába.

de leszeretnék fogyni

a sportot megnövelhetem napi 2 óránál többre,de akkor ajánljatok valami olyasmit ami nagyon kemény és nagyon hatásos,ill a helyben futás mennyivel ér kevesebbet mint a szabadba való futás?

nem szeretném visszaszedni a kilókat,a 90 napos diétát is probáltam már,de félbehagytam ugyh visszajött minden:)

és amiatt hogy nem ment az h ha ettem akkor csak azt ehettem,ugyh inkább koplalok mert akkor a hütöm üres és csak a napi adag kaját veszem meg és igy nem marad maradék amit megehetnék:)

2009. febr. 28. 04:18
 1/6 A kérdező kommentje:

ja és leginkább a hasamon,az oldalamon és a karomon van felesleg,valamiért(szerencsére) a lábamon nincs

illetve ha nagyon nem tetszik nektek a koplalásos ötlet akkor mondjatok vmi más alternativát,de a 15kg fogyás kell.

köszönöm

2009. febr. 28. 04:27
 2/6 A kérdező kommentje:

vagy legalábbis valami látványos fogyás 2 hónap alatt.

muszáj magam miatt.és mások miatt gyorsan,belefogok betegedni ebbe van amikor rámjön h meghánytatom magam,de ez csak néha úgy miért ne alapon,meg rendszeresen olvasgatom az anorexiások fórumait,nem vagyok befolyásolható de magamat tönkre foogm tenni,ha nem tudok lefogyni mert nem érzem magam igy jól.és nem..nem kell h megszeressem magam,mert imádom magam senkinek sincs akkora egoja mint nekem,van önbizalmam és nm azzal van a baj h nm fogadom el magam,hanem szeretnék jobb lenni ennél,kulsőre.

mert igenis sokat számit az hogy éppen az adott korszakban melyik alkat a tökéletes,hiába mondja mindenki hogy ez az egész baromság,és ne figyeljünk a médiára,igenis hiába probálunk nm figyelni,ha mindenhol ez van és ráadasul most előtérbe kerültek a nádszál lányok..nem mi nők hajtjuk magunkat ebbe bele,de mivel minden lány vékony a nagy átlag pasinak a vékony nő most az ideál..és tudom a belső a lényeg,de nem a csaj belső énje miatt szólitják le a fiúk a nőket.és igenis vonzóbb egy karcsúbb nő mint egy teltebb.nem beteges perverzióm megfelelni másoknak,de ebben a kérdésben igen.szép az arcom szép a szemem,lehet velem mindenről beszélgetni,bájos is vagyok és kedves is...telten is vonzó vagyok de nem eléggé és lehet most savazni hogy ez engem ennyire foglalkoztat,de tudom hogy még rengeteg nő van akit ugyanígy érint ez a dolog,és sosem kapunk egy normális választ se,pedig tudom,hogy van..

és mivel ezt én problémának érzem ezért igen a kisugárzásom csökken,mert naná h rosszul érzem magam egy 47 kg szőke lány mellett..ami azért már tényleg dúrva..de akkor is.ajj na mind1,de otthon vár egy fiú és eddig csak leveleztünk bár már barátok vagyunk 4 éve..és érte szeretnék lefogyni..szeretném a legdögösebb énemet adni addigra mire hazamegyek.kérlek..akármilyen káros nekem ez most nagyon fontos:S

2009. febr. 28. 04:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha utánna fokozatosan figyelsz hogy mindig keveset egyél vagy egészségeset és persze a sport alatt több kardi jellegűre gondolsz nem erősítő gyakorlatra akkor nem jön vissza csak 1-2 kg.
2009. febr. 28. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
kihagytam egy betűt, kardió jellegű:) de remélem érthető ígyis
2009. febr. 28. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de te komolyan azt hiszed hogy koplalással majd le fogsz adni 2 hónap alatt 15 kilót? Gondolkodj már egy kicsit. Tudod mit fogsz elérni vele?

Max. annyit hogy teljesen kicsinálod az anyagcserédet, leépülnek az izmaid, hullani kezd a hajad, stb. De ha te erre vágysz, akkor rajta! Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha a kimerítő koplalás után is csak keveset eszel, azt a kicsit a szervezeted ugyanúgy elraktározza zsírként, azaz szart se értél el vele. És igen, a dupláját fogod visszaszedni, akármennyit sportolsz is. Bár az elég kérdéses, hogy ha nem eszel semmit, akkor honnan lesz energiád sportolni? Az nem indok, hogy nincs pénzem drága diétákat követni, mert nem is kell. Életmódot kell váltani! Ez a dolog nyitja. Bár én ezt a két hónapot sem értem. Gondold át, hogy ezt a 15 kilót mennyi idő alatt szedted fel? 3 hónap, fél év, egy év alatt? Akkor meg miért nem tudsz adni magadnak kb. ugyanennyi időt hogy ezt le is add? Azért hogy jobban tetssz annak a srácnak? Rendben, akkor kezdj el egészségesen táplálkozni, többet mozogni, de ne koplalj!!!!!!! 2 hónap alatt még lehet faragni abból a 15 kilóból. Ha nem is mindet, de ha leadsz egy párat, biztosan meglátszik majd, vékonyabb leszel. Sport tekintetében én az otthoni DVD-ket javaslom legalább heti 2-szer. Rubint Réka nagyon jó, amúgy meg futni én is utálok. Ha nincs lehetőséged szabadban futni a helyben futás is megteszi, heti kétszer. Így meglesz a heti négy alkalom, ami azért már látványos változást eredményez. Sok sikert!

2009. febr. 28. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Meg szeretném kérdezni, hogy sikerült-e lefogynod?
2009. aug. 18. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!