Szerintetek ez valóban ilyen hatásos fogyókúra?
Ez egy edzésmód, sok-sok nagyon kemény gyakorlattal. Én is ezt csináltam, mellette diétáztam - nem hagytam ki semmit az étrendemből, még a süteményeket sem, egyszerűen csak kevesebbet ettem, mint szoktam -, és hasonlóan néztem ki, mint
ez a nő, a karomat leszámítva.
Most is ezt fogom kezdeni, mert télen elhagytam magam, és jó lenne nyár közepére valami formát adni a testemnek :)
23/L
Fogyni nem fogytam, nem is akartam, sőt híztam :D Legalábbis a kilók ezt mutatták, de a testem nem :) Szóval nem okozott problémát a "felesleg". Mellből nem fogytam, vagy ha fogytam is, nem látványosan, mert a melltartóim végig jók voltak, nem kellett cserélnem őket.
(Mellből én akkor fogytam, amikor nekiálltam keményen diétázni, volt, hogy napokig csak ittam és pár szem kekszet ettem, na akkor szinte 1-2 hét alatt eltűntek a cicijeim.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!