Már ne egyek ma? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Tegnap is elég sokat ettem, jókat főztünk..
Ma reggelire ettem egy tál virslisalátát egy félszelet kenyérrel, ebédre húslevest,főtt zöldségeket,egy szelet főtt húst krupmlipürével, majd utána 4 db hókiflit (lekváros). Ezt mind 2kor befejeztem. Azóta nem ettem, és most van frissen rántott csirkecomb, úgy megkivántam. De fél kilók is sokat számítanak most..
Mindig sírva röhögök azon, amikor valaki levezeti, hogy a másik mennyit evett, anélkül, hogy tudná grammra az adagokat :)
Kérdező, ha sz@r kajákat eszel, könnyen felszívódó szénhidrátokat, akkor azok felcseszik az inzulinszintedet, attól meg éhes is leszel, és zsírt is fog raktározni a szervezet.... nem csak arról szól a sztori, hogy mi hány kalória, oszt jól van.
Ha valaki délután 2-kor eszik utoljára, akkor az anyagcseréje lelassul, ez szintén a zsírraktározást segíti elő.
ENNEK ÍGY SEMMI ÉRTELME!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!