Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már ne egyek ma? (Kérdésed...

Már ne egyek ma? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Tegnap is elég sokat ettem, jókat főztünk..

Ma reggelire ettem egy tál virslisalátát egy félszelet kenyérrel, ebédre húslevest,főtt zöldségeket,egy szelet főtt húst krupmlipürével, majd utána 4 db hókiflit (lekváros). Ezt mind 2kor befejeztem. Azóta nem ettem, és most van frissen rántott csirkecomb, úgy megkivántam. De fél kilók is sokat számítanak most..

2011. ápr. 3. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
akkor minek ettél ennyit? -.-" akaraterő nélkül ne várj csodát... egyél este még egy salátát vagy egy joghurtot.
2011. ápr. 3. 19:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért koplalsz? Eddig kb 700 kcalt ettél meg. Husileves 150, husi krummpli 300, 4 hókifli - hacsak nem hatalmas, de úgy tudom, azok kis sütik - max 400. A sali sem sok, még majonézzel sem több, mint 300.
2011. ápr. 3. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindig sírva röhögök azon, amikor valaki levezeti, hogy a másik mennyit evett, anélkül, hogy tudná grammra az adagokat :)

Kérdező, ha sz@r kajákat eszel, könnyen felszívódó szénhidrátokat, akkor azok felcseszik az inzulinszintedet, attól meg éhes is leszel, és zsírt is fog raktározni a szervezet.... nem csak arról szól a sztori, hogy mi hány kalória, oszt jól van.

Ha valaki délután 2-kor eszik utoljára, akkor az anyagcseréje lelassul, ez szintén a zsírraktározást segíti elő.

ENNEK ÍGY SEMMI ÉRTELME!!!

2011. ápr. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!