Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyózzon az, aki csak...

Hogy fogyózzon az, aki csak pár kilót szeretne leadni? Kiegészítésben folyt.

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, 168 cm és 60 kg - tudom, nem sok, BMI-m egészséges, de nagyon csúnyának tartom a hasam, és nyáron semmiképp nem mutatnám meg szívesen bikiniben...

Már egy ideje kevesebb adagot eszek mindenből, a cukrot 100%ban, a kenyeret úgy 60%-ban ahol tudom, kerülöm. Lépcsőzök, futok, felülésezek egy ideje, de szerintem egy dekát nem fogytam... Tippek? ://

2011. ápr. 3. 01:32
 1/3 bix ***** válasza:
a mérleget kéne kérdezni, az nem hazudik és csal, a szemed lehet hogy igen. írd már le úgy őszintén mit eszel egy nap? a lépcsőzök futok az mennyi idő konkrétan? és hogy van felépítve a napi mozgásod?
2011. ápr. 3. 09:15
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

+amiket csinálsz, fuss sokat, meglesz az eredménmye, egyiknapról a másikra még nem fogsz lefogyni, várj 1-2 hónapot, és meglásd le is adtál pár kg-t

2011. ápr. 3. 09:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Koleszos vagyok, és az egész nyamvadt koleszban nincs egy nyamvadt mérleg - tehát tényleg nem tudom, hogy fogyok-e, bár látni nem látom. Haza csak nyáron megyek.

Mit eszek egy nap..

Amikor maxon van az önkontroll reggelire valami müzli, vagy 1-2 szelet teljeskiőrlésű kenyér vajjal és sok zöldséggel. Tízóraira alma/banán/szőlő/körte, ami épp van.

Ebédelni a menzán eszek, ahol sokat soha nem adnak... Csak sajnos a tésztás ételeket nagyon jól csinálják, így van, hogy abból duplázok, tudom, nem kéne.

Uzsonnára fehér natúr joghurt.

Vacsorára túró, felvágottal és zöldséggel, vagy ha épp van, akkor virsli ketchuppal, esetleg halfilé 1 szelet kenyérrel.

Ha ingadozik az önkontroll, akkor uzsonnára valami édes joghurt, és vacsira is egy-két szelet kenyér felvágottal, sajttal, de mindig sok zöldséggel.

Az nagy gond lehet, hogy kevés vizet iszok?

A mozgás az nagyon rendszertelen:/

2011. ápr. 3. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!