Ha 1 hónapig mindennap megyek futni meg ittho tornázok és csak levest, zöltségeket meg gyümölcsöket eszek akkor mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?
Okoska: 62 kiló vagy, és tíz kilót akarsz fogyni, az a matematika jelenlegi állása szerint 52 kg, ha jól tévedek.
Amúgy nekem mindegy, neked hogy lesz narancsbőröd, löttyedt seg.ged és melled, a tiéd, azt csinálsz a testeddel, amit akarsz.
Végül is igazad van, mikor tedd tönkre az alakod, ha nem 15 évesen.
:PPPP
Csak szólok, hogy 15 évesen a koplalás (amit tervezel, az az) meddőséget okozhat. Tudod, mi az, drága? Nem lehet gyereked felnőtt korodban. És amikor ez kiderül, a férjed lelép egy nővel, aki köverebb, mint te, de tud neki szülni. Ennyi.
34N
1 hónapig nem fogod ilyen ételeket bírni.
reggeli: gyümölcs.
tízórai: barna kenyérből készült, kicsit sajtos, zöldséges szendvics.
ebéd: menza.
uzsonna: valami, ami nem hizlal, pl. extrudált kenyér, natúr joghurt, tojás, rizs, barna kenyeres szendvics...
innentől kezdve meg már ne egyél mást csak gyümit egészen lefekvésig.
az uzsit még 5 óra előtt edd. a futás, torna OK, én ezzel az étrenddel, és napi futással, tornával, sétával heti 1 kg-t fogyok, ami nem túl sok idő, és nem is túl kevés, pont ideális, egészséges, és nem jön vissza.
Tegyük már hozzá,hogy :akkor fogysz az izmaidból ha nem használod őket.Mert akkor a szervezet a számára felesleges helyről veszi el az energiát,hogy a létfontosságú szerveket működtetni tudja.De ha sportol akkor használja az izmait és nem abból fogy,hanem a zsírból.Ilyen esetben a tartalék(zsir) megy le.
Én diétázom,mozgok és hoppá,nem az izmom fogy el hanem a zsír.Pedig fehérjét igazán nem eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!