Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1 hónapig mindennap megyek...

Ha 1 hónapig mindennap megyek futni meg ittho tornázok és csak levest, zöltségeket meg gyümölcsöket eszek akkor mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés
15 éves 168 cm magas és 62 kg vagyok....:(
2011. márc. 31. 18:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
rendben:);)
2011. márc. 31. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Okoska: 62 kiló vagy, és tíz kilót akarsz fogyni, az a matematika jelenlegi állása szerint 52 kg, ha jól tévedek.

Amúgy nekem mindegy, neked hogy lesz narancsbőröd, löttyedt seg.ged és melled, a tiéd, azt csinálsz a testeddel, amit akarsz.

Végül is igazad van, mikor tedd tönkre az alakod, ha nem 15 évesen.

:PPPP

2011. márc. 31. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Csak szólok, hogy 15 évesen a koplalás (amit tervezel, az az) meddőséget okozhat. Tudod, mi az, drága? Nem lehet gyereked felnőtt korodban. És amikor ez kiderül, a férjed lelép egy nővel, aki köverebb, mint te, de tud neki szülni. Ennyi.

34N

2011. márc. 31. 19:14
 14/16 anonim ***** válasza:

1 hónapig nem fogod ilyen ételeket bírni.

reggeli: gyümölcs.

tízórai: barna kenyérből készült, kicsit sajtos, zöldséges szendvics.

ebéd: menza.

uzsonna: valami, ami nem hizlal, pl. extrudált kenyér, natúr joghurt, tojás, rizs, barna kenyeres szendvics...

innentől kezdve meg már ne egyél mást csak gyümit egészen lefekvésig.

az uzsit még 5 óra előtt edd. a futás, torna OK, én ezzel az étrenddel, és napi futással, tornával, sétával heti 1 kg-t fogyok, ami nem túl sok idő, és nem is túl kevés, pont ideális, egészséges, és nem jön vissza.

2011. márc. 31. 19:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Tegyük már hozzá,hogy :akkor fogysz az izmaidból ha nem használod őket.Mert akkor a szervezet a számára felesleges helyről veszi el az energiát,hogy a létfontosságú szerveket működtetni tudja.De ha sportol akkor használja az izmait és nem abból fogy,hanem a zsírból.Ilyen esetben a tartalék(zsir) megy le.

Én diétázom,mozgok és hoppá,nem az izmom fogy el hanem a zsír.Pedig fehérjét igazán nem eszem.

2011. ápr. 1. 13:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy emlettem álsz és ez szerintem is így van ...:)
2011. ápr. 1. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!