Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalóriát vigyek be egy...

Hány kalóriát vigyek be egy nap fogyókúránál?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni 2 hónap alatt 5-6 kg-ot. Hány kalóriát kellene bevinnem ahhoz hogy ne legyen belőle koplalás de ne is legyen túlzás? Van ideális mennyiség fogyózáskor?

Minden nap gyalogolok 35 percet hegymenetbe (csak 1 hete kezdtem) de ez csak 400 kalória. Kellene ezt is növelnem? 178/65 L.

2011. márc. 29. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem elég jó, írd be az adataidat. Ott van, hogy pl. heti fél kilóhoz mennyi kcal kell neked, ennyi fogyás az ideális, egészséges. Viszont ott van fent az alapanyagcseréd, annál lejjebb semmiképpen se menj.
2011. márc. 29. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, a link lemaradt. :D

[link]

2011. márc. 29. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont ideális ez a kg ennyi idő alatt.Mivel nőknek kb 2000 kalória az ideális,sztem kb 1600-1700 körülire jó ha csökkented.A kaja minősége számít!egyél teljes kiőrlésű pékárut(ha lehet,időzítsd reggelre),sovány húsokat,sovány tejtermékeket,rengeteg zöldséget,gyümölcsöt is(amit kevésbé az a banán,szőlő,datolya,füge,szilva) Ha tésztát eszel,legyen az is barna vagy durum,és a feltét inkább zöldséges-paradicsomos legyen,mint tejszínes-húsos.Tartózkodj a rántott ételektől,válaszd inkább a grillezett vagy sülteket.Salátaöntet legyen olívaolaj alapú vagy joghurtos amit magad készítesz.Ha édeset kívánsz,joghurtba tegyél gyümölcsöt vagy egyél egy kevés mogyorófélét mazsolával.Használj olívaolajat főzéshez,vegyél alacsony zsírtartalmú termékeket.és persze mozgás,kezdetnek jó a gyaloglás de ha már edzettebb vagy,akár kocoghatsz is,vagy amihez kedved van.
2011. márc. 29. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:
1000.1200 fölé ne menj már. ez nem éhezés, de aki fogyni akar ne egyen ennél többet
2011. márc. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!