Ötleteket szeretnék fogyáshoz, aki tud segitsen?
Figyelt kérdés
Szóval 158 cm vagyok és 65 kg.Sajnos nagyon hizékony vagyok stb.Ha elhagyom a szénhidrátok és csak gyümölcsöt eszem,tejet-vizet iszom,és csak húst eszem pl : paradicsommal és mindennap futok akkor mennyit tudnék kb.fogyni mennyi idő alatt ?2011. márc. 29. 19:15
1/12 anonim válasza:
Szerintem tarts macskát. Jó ha a kajám felét meg tudom enni, a többit mindig elkunyerálja. A legbiztosabb fogyókúra.
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszodat,igazán kedves vagy !
2011. márc. 29. 19:25
3/12 anonim válasza:
Szerintem Updateoz,nem reklám miatt de én azt csinálom,és nagyon jó.Amugy sok gyümölcs hizlal.
4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs rá pénzem,de azért köszi :)
2011. márc. 29. 19:35
5/12 anonim válasza:
Az első szerintem csak viccelni akart.. :) Ám az én macskám mindig kinézi a számból a kaját :D
Na de amúgy ajánlom a zöld teát. Kalória csökkentés mellett iszod, akkor nagyon hatásos hidd el! :) Én így fogytam le!
6/12 anonim válasza:
Az Update nem penz függö! Nem kell olyan kajakon elned! Annyi a lenyege, h a sajat elelmiszereidet oszd be a tablazat szerint, ahol a kajak 1.,2.,3., csoportokba sorolhatók...AZ 1. csoportu kajakat reggel 6-tol este 22-ig fogyaszthatod...a 2-est 6-tol 15-ig, es a 3. teljesen el kell hagyni vagy ha nagyon muszaj akkor 6 es 12 ora kozott falatozni egy keveset belölük! Persze fontos megfelelö taplalkozas mellett a mozgas is!
7/12 anonim válasza:
a világ legorbitálisabb leg marhaságabbja hogy a gyümölcs hizlal. a gyümölcs soha semmilyen körülmények között nem hizlal, sőt vitaminforrás, energiát és frisseséget ad, pár kalóriánál több nincs benne.. olyan nincs hogy a gyümölcs hizlal. a gyümölcs olyan mint a víz! (majdnem.)
8/12 anonim válasza:
Pont ezt akartam irni én is hogy az Update nem pénzfüggő.
9/12 anonim válasza:
20:03 sok gyümölcs tele van cukorral,ne beszélj butaságot.Van amelyik nem hizlal,pl a görögdinnye,de a banán IGEN,ezt nem lehet vitatni.
10/12 anonim válasza:
A gyümölcs tényleg tele van cukorral. Helyette nyugodtan ehetsz egy kanál kristálycukrot, ch-mennyiséggel ugyanott vagy.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!