110 g pudingos keksz kb hány kcal (ch, zsír)?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt így nem lehet megállapítani pontosan, csak egy megközelített értékre lennék kíváncsi, hátha valaki számolta már, vagy tudja. Tehát ez egy ilyen házi pudingos keksz, a puding 1,5%-os tejből készült, cukorra mennyiséget nem tudok mondani, de kevés lehetett, mivel kicsit még keserűnek is éreztem, háztartási keksz volt lerakva, arra ráöntve a puding, ennyi. Egy csészével ettem belőle, ami készen lemérve 110 g volt. Nem én készítettem, ezért nem tudok konkrétumokat, egyéb esetben én is ki tudnám számolni. Köszönöm a segítséget.2011. márc. 29. 16:22
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Közben aktivizáltam magam, s nagyából sikerült megsaccolnom, a számításaim szerint 300 kcal nincs, hisz 100 g danone puding 130 kcal, 4-5 db keksz lehetett a pudingban, ami 100 kcal körül van, rosszabb esetben is 230 körül lenne, de szerintem a puding valamennyivel kevesebb is volt. Mindenesetre köszönöm :).
2011. márc. 29. 16:39
3/4 anonim válasza:
De te azt írtad, hogy tejből és porból volt a puding? Most akkor danone volt? A porból készült sokkal több kalória, ne indulj ki a danone-ból.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy lenne különbség, ezért indultam ki belőle... de utánanéztem így is, s biztosan nincs több, A por egy tasak 44,8 kcal, 500 ml tej 220 kcal, 40 g cukor 160 kcal, ez összesen 424,8 kcal, 580 g, s ugye az én adagom összesen volt 110 g, ebből kb 20 g keksz, tehát 90 g maga a puding, utóbbi ezekszerint 65,9 kcal, plusz jön a keksz, kb 100 kcal, tehát igazából még 200 kcal sem volt ezekszerint :). Végül csak kisakkoztam :). Mondjuk annyira azért nem lett volna fontos, de ha már ennyire felhoztad a különbséget, gondoltam addig kutatok, míg nem lesz meg a válasz :).
2011. márc. 31. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!