MIlyenek a zsirszegény sajtok?
Fogyókúra esetén az Óvári zsírszegény sajtot ajánlom, van köményes és egyéb fajták is. Én szeretem, pedig nem is fogyókúrázok! Teljesen jó, nem rosszabb a trappistánál szerintem.
Van még az ún. Fittimo, ez is oké, bár az ára húzósabb.
Pl. Tescóban mindkettőt lehet kapni. Az Óvárit biztos, hogy máshol is.
Ha az embör lyánya elhatározza, hogy nosza, lefogyunk, akkor ha okos, elkezdi számolgatni, max mennyi zsírt-fehérjét szénhidrátot juttathat a testébe.
Egy kis sajt délelőtt max mehet, de akkor az aznapi zsír rovására.
Én napi 30 g zsírt engedélyeztem magamnak a heti egy habzsidőzsi napomon kívül. Ebbe hm... Művészet volt szó szerint belepréselni egy kis sajtot néha.
A lényeg szempontjából nekem kukkmindegy volt, hogy sovány vagy nem sovány, nem éreztem jelentős különbséget abban, hogy a soványból egy fél hártyavékony szeletnyivel többet ehetek.:)
Szóval óvatosan.
Zsírszegény túró- én is ezt javallom.
Reszelt sajt helyett meg tofut, nagyon finom.
A heti- 10 naponkénti bűnözös napomon viszont reggeltől estig faltam kenyér és péksütik kivételével mindent.
Számolatlanul.
Na, remélem, segítettem egy kicsit. Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!