Aerobik vagy fitnessz? Melyik a jobb?
Szeretnék fitnesszre járni, de nem tudom, hogy csináljam a bérletet, mivel nem tudom, ha az aerobik vagy a fitnessz jobb fogyás szempontjából.
Két lehetõségem van : fitnessz - full time, vagy 10 aerobik és 10 fitnessz bemenetel. Ugyanaz az ár, ti mit javasoltok?
Hát a konditeremben magadtól csak bohóckodni fogsz, kell eleinte egy edző, hogy megmutassa a helyes végrehajtást, és elmagyarázza, hogy mi miért van.
Az aerobicnál ez adott.
Ha zsírleadás a cél, akkor aerobic, mert az aerob jellegű mozgásforma, a súlyzós edzés meg anaerob.
Első voltam
Az aerobikosok nem végeznek súlyzós edzést,csak aerobot,sőt az már kardió.
A fitneszesek végeznek aerob és súlyzós edzést,valamint náluk sokkal nagyobb hangsúlyt-sőt,központi szerepet-kap a táplálkozás.
Jó alakot csinálhat mindkettő,de szerintem a speciális táplálkozás miatt a fitneszben látványosabb és gyorsabb a felmutatható eredmény.
Az egyik válaszolónak meg.A fitnesz önálló sportág.
Itt oldalt az egyik reklámban pl mindig ott van a sportág világbajnoka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!