Mi a baj a striákkal?
Figyelt kérdés
nem értem... oké, minek hízott meg az ember gyereke, minek tette "tönkre" a bőrét, viszont ha már egyszer lefogyott, és bebizonyította magának (és a környezetének), hogy van akaratereje, és ennek látható nyomai is vannak, amik örökké emlékeztetni fogja arra a kemény munkára amire szüksége volt, hogy elérje a célját, akkor miért kell azon problémázni, h striás a bőre? A másik fele: lehet, h a terhességtől alakultak ki... a gyerek pedig mindig örömöt kell, hogy jelentsen, akkor meg már nem teljesen mind1, hogy van 1-2 bőrhiba? (a pasikat meg úgyse érdekli, legalábbis eddigi tapasztalataim szerint...)2011. márc. 29. 08:47
11/14 anonim válasza:
(szerintem úgy igazából senki nem szólt le/be, csak Te valakitől az életben egyszer megkaptad ezt a "zebracsíkos" dolgot, és most itt vezeted le amiatt az energiáidat, és aki kicsit is ellentmond, annak nekiugrasz. a barátnőmön is voltak striák, egy pillanatig soha nem zavart, be sem szóltam rá...szóval van olyan, akit nem zavar, de miért ne lehetne olyan ember, aki igen is visszataszítónak találja? ezt a véleményt ugyanúgy el kéne fogadni. sokféle szépséghiba van, amit valaki abszolút tolerál és van aki nem.)
12/14 anonim válasza:
Utolsó, ez nekem szólt? Igenis vannak olyan férfi ismerőseim, akikről tudom hogy zavarják a striák, de mivel elég jó pasik, nekik mindig tökéletes alakú és bőrű barátnőik vannak. Engem még soha nem szóltak le emiatt, és az én barátomat sem zavarja, de engem meg igen, mert sportolok, odafigyelek a kajára, mégis ugyanúgy szét van repedve, mint annak aki szült vagy aki 20 kilót hízott. Valahol nem érzem igazságosnak, de az tény, hogy nem tudok vele mit tenni.
14/14 anonim válasza:
12 éves korromban lett striám, én azért mert híztam hanem mert nőttem. Ez csak egy bőr baj, nincs igazság vagy nem igazságos része. Ahogy a ráknak sem, ez csak létezik, mint a kicsi vagy a nagy mell. Teljesen mindegy mért alakultak ki.
Mondjuk nekem speciel szerintem jól néznek ki, mert hosszú egyenes csíkoka csípőmnél, tudom fura az ízlésem de nekem bejön:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!