Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elhatároztam, hogy fogyózni...

Elhatároztam, hogy fogyózni akarok. De hogyan?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok, és 60 kg. A hájaim egyenletlenül oszlanak el. A hátam, mellkasom és lábszáram normális, viszont a csípöm, hasam, felkarom, fenekem és combom hájas. Anya szerint csak futással lehet leadni. Szerintetek is? Mit kell csinálnom, hogy leadjam a kilókat? Egyébként 16 éves vagyok.
2009. febr. 25. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mozognod kell, ha nem szeretsz futni, akkor valasszal mas sportot. Ha anyukad betud fizetni uszodaba, vagy konditerembe, aerobickra, kosar-, kezilabdara, vagy amelyikhez neked kedved van, akkor menjel.

Futni nem mindenki szeret, szerintem te sem, hiszen ha szeretnel futni, akkor nem kerdeznel itt, hanem mar futnal. Valassz mas sportot, hogy formalodjal, ne legyel hajas. Viszont a kg szerintem rendben van!

2009. febr. 25. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Irány az aerob edzés! Jelentése: lassan, lihegés nélkül sokáig, az egész testet megdolgoztatva.

Anyukádnak igaza van. A futástól még a karod is gyönyörűen formálódik. Heti 3X1 óra csigatempójú (tényleg) kocogás zenével a füleden olyan, mintha táncolnál. Sokan kezdik fanyalogva- aztán később nem tudnak és nem is akarnak leszokni a kocogásról. Nem csoda: az első eredmények, sikerélmények nagyon gyorsan jelentkeznek.

Ha semmiképp nem akarsz kocogni akkor ússzál vagy aerobicozzál, de ez a kocogástól lényegesen fárasztóbb.

2009. febr. 25. 18:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Talán mégis kipróbálom a futást (a focipálya itt van a lakásunk mellett) és aztán meglátom hogy mi lesz :D
2009. febr. 25. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, és még csak annyit, hogy soha életemben nem tudtam futni. Gyűlöltem.

Aztán orvosi probléma miatt én is választhattam a futás és az úszás között. A hajnali hideg víztől rosszul vagyok, maradt a futás. 27 éves voltam ekkor, 175 centi és kereken 68 kiló. Napi egy doboz cigi fogyott akkoriban.

Megkerestem a leglassúbb kedvenc zenéimet és felszerelkezve az mp3-mal, szerelmes, andalító muzsikára kezdtem csigatempóban futni sötétedés után, hogy ne lássák a bénázást..:D

Az arra sétáló nyugdíjasok leelőztek- és ebben semmi túlzás nincs.

Szóval sétatempóban kezdd, a szabály az, hogy ne lihegjél, ne kapkodd a levegőt! Kb 10 perc után magától begyorsul kicsit a tested, itt már vigyáznod kell, hogy visszavedd a tempót, különben nem fogod bírni az egy órát. Annyira fáradhatsz el futás közben max, annyira fújtathatsz csak, mint egy tempósabb gyaloglásnál.

Kivéve, a cél előtt, ott adj bele anyait- apait, akkorra fáraszd le magad full! Előtte 2-3 perccel, hogy a szíved is erősödjön azért. Sétával vezesd le a futást, ne ülj le.

2-3 hét múlva magadra sem ismersz majd.

Február végén mentem futni anno először. Ősszel félmaratont teljesítettem. Na jó, az időeredményemre nem voltam büszke- de azóta már vagyok! :)

Csuda alakot ad a kocogás és isteni élmény zenére futni!

Szeretettel:

A.

2009. febr. 25. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:

OFF: Kedves utolsó Válaszadó!

Gratulálok a kitartásodhoz és az eredményeidhez is.

Neked aztán van tehetséged hozzá, hogy lelket önts az emberbe :) Alig várom, hogy holnap este én is felvegyem a futócipőt! (Persze kizárólag csak este...:) )

Köszi így ismeretlenül is! :)

2009. márc. 1. 00:59
 6/6 anonim válasza:

halihó!

A futás tényleg csodákra képes, nekem muszájból kellett elkezdenem futni, a munkám miatt-focibíró-, de így utólag nem bánom meg.Csak hétvégente futottam 3 órát és a suliban 2 percet javult a 2000m-em, szóval szerintem iszonyú nagy dolog.És ennek a hatására kezdtem el futni.Valaki nem tud ajánlani egy jó fülhallgatót, folyton kiesik a fülemből futás közben:D

Egyébként a séta is égeti a zsírt, állítólag

2010. febr. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!