Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van egy elhízási határ amelyet...

Van egy elhízási határ amelyet nem nagyon lehet már átlépni?

Figyelt kérdés

Ha jól figyeltem meg magamon akkor van egy bizonyos pont, amelynél megáll a súlygyarapodásom, függetlenül attól,hogy mit eszek vagy mennyit mozgok.

Szóval nálam konkrétan:felmegyek 65-66 kg-ra és onnan már ehetek naponta 3000-4000 Kcal-t is,mert nem hízom tovább (s nem is mozgok valami sokat)

Létezik ilyesmi ?

2011. márc. 28. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom. De ha lenne ilyen, akkor miért vannak akár 400 kg-os emberek is?
2011. márc. 28. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:

én is hasonlóan vagyok. annyit eszek amennyit akarok, nem hízok már évek óta, nem mozgok túl sokat, bár van 4-5 kiló plussz. Szerintem fiatalság és a gének is közrejátszanak.

Am diétázom jelenleg.

2011. márc. 28. 15:51
 3/6 bix ***** válasza:
egy darabig talán. függ az anyagcsere sebességétől is, de később úgy felszaladnak a kilók hogy csak elmész egy sütis előtt és már +4 ben vagy pedig a bejáratig nem mentél el.
2011. márc. 28. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy ideig. Aztán azon kapod magad, hogy egy év alatt híztál 10 kilót.
2011. márc. 28. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem. Szerintem ez azért van, mert pár kiló lemegy, aztán a szervezeted raktároz, majd mivel nem koplalsz a szervezeted úgy viselkedik, hogy minek raktározzon, ha úgyis kap egy csomó enrgiát. Ezért nem szabad koplalni.Ha elkezdenéd lemenne mondjuk 4-5kiló, és hidd el áttudnád lépni a 65-66kg-os határt! Ez csak az én véleményem.
2011. márc. 28. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem akármennyit ehetnél, csak ahhoz a súlyhoz a maximális ételmennyiség amit kívánsz megfelelő.
2011. ápr. 6. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!