Aki napi 5-ször eszik, az milyen időközönként eszik?
Első körben erre szeretnék ráállni, hogy sokszor keveset, és ha ezt már megszoktam, akkor kicsit tudatosabban átalakítani.
De vagy az van, hogy ilyenkor egésznap nassolok tízórai/uzsonna címszó alatt, vagy elfelejtem a tízórait, meg az uzsonnát.
Szóval ti hogy szoktatok rá az ötszöri étkezésre? És milyen időközönként esztek?
Én a gyerekek miatt/mellett szoktam rá, előtte alig ettem valamit, de most muszáj példát mutatnom.
Reggeli 8-9 között, tízórai 10-11 között, ebéd 12-14 között, uzsonna 15-16 között, vacsora 18-19 között.
én kb 2 óránként
reggeli: nálam 8 kor
tízórai: 10 kor
ebéd: 13
uzsi: 15
edzés utáni kaja nálam: 18 körül
vacsi: 19 óra
nekem még lefekvés előtt is van egy folyékony étkezésem, de én tömeget növelek egyelőre:)
diétánál a reggeli függvégnye hogy hogy érdemes, lehet 3 óránként is enni. a lényeg a rendszeres, tiszta, tápláló, alacsony szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása. kenyér sok gyümölcs, zsíros tejtermékek stb kizárva...
Nekem ezek az időpontok jöttek be:
Reggeli 8-kor
Tízórai 10:30 körül
Ebéd 13-kor
Uzsonna 15-kor
Vacsora 18-kor
Ha későn fekszem le, akkor még egy almát el szoktam rágcsálni.
reggeli: 7-9 (attól függ mikor kelek)
10órai: 10-12
ebéd: 13-15
uzsi: 17 körül
vacsi: 20-22
Nekem ez nem megy, egésznapos kajálás lett belőle, sokkal inkább hízókúra.
7-kor ettem egy pohár műzlit joghurttal. Aztán 9-kor (edzés után) 3 pici szelet barna kenyeret sok zöldséggel, tojás szelettel. Meg egy joghurttal
Utána 11 körül ettem egy banánt.
Ebédre babot, meg egy ázsiai ilyen pita szendvicset, sok zöldség, csirke.
Uzsira egy banánt meg 10 dkg mandulát.
És azóta megettem még egy banánt, egy csomó sajtot, meg két pohár műzlit :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!