Mit tegyek, ha szeretnék eljárni futni, de mindenki hülyének néz és kinevet?
Világ életemben kövér voltam, eddigi 25 évem alatt legalább 1000 fogyókúrát kipróbáltam de mindig feladtam és természetesen többet híztam vissza mint a kezdő súlyom. De amikor 6 hónappal ezelőtt ráálltam a mérlegre és 125kg-ot mutatott elhatároztam, hogy attól a pillanattól kezdve nem fogyókúrázok, hanem életmódot váltok. Teljesen átalakítottam az étkezésem és elkezdtem mozogni. Szobabicikli, torna heti 5 nap. Ennek köszönhetően ma reggel 100kg-ot mutatott a mérleg. :-) Persze tudom, hogy még mindig van rajtam jócskán felesleg, de azért már így is hatalmas a változás.
Most már szobabicikli és a tv előtti torna helyett szeretnék futni, vagyis kezdetben inkább gyorsan sétálni. Viszont egy kis faluban lakok, ahol az emberek rajtam röhögnének és persze jól kibeszélnének, mondván, hogy mit akar egy ilyen nagy tehén. :-(
Van valami megoldás szerintetek? Egyszerűen csak ne foglalkozzak velük, majd megunják? De ez nem olyan egyszerű.
Mi is beszéltük egy barátnőmmel,hogy le kéne menni időnként a pályára futni.De pont amiatt nem mentünk,mert a faluban kiröhögnének.
Esetleg nincs a falu szélén olyan terület ahol futhatnál,és nem látnak?
Szóval vagy ne törődj velük,vagy biciklizz tovább a TV előtt.Ha eddig jó volt ezután is jó lesz a fogyáshoz.(bárcsak lenne szobabiciklim!!)
És gratulálok a fogyásodhoz,és az életmódváltáshoz is.Ez nagyon nagy dolog!!
Először is gratulálok, hogy ilyen erős vagy és már eddig eljutottál!
Viszont 100 kilóval még ne fuss, hazavágod az ízületeid.
Megoldás lehet, ha inkább veszel egy biciklit és elmész biciklizni. 5 perc alatt kinn vagy a faluból, így nem látnak, és nem tudnak kinevetni. Mellesleg az ízületeid is kíméled.
Emellett egyelőre inkább sétálj, napi egy óra séta jót tesz, és amiatt igazán nem szólhatnak meg, hogy gyalog mész valahová.
Futni elvileg nagyon maximum 15 kiló súlyfelesleggel szabad, akkor is speciális futócipőben. Mert az ízületeid nem nagyon tudnak regenerálódni :(
Szóval egyelőre inkább biciklizz, az nagyjából megoldást nyújt a problémára, és egyébként olcsóbb is, mint a futás (egy jó futócipő többe kerül, mint egy bicikli).
Szia !
Folytasd az életmódod és ne törődj velük magadnak csinálod az egészséged a tét ne foglalkozz a véleményükkel.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, az ízületeid miatt ne fuss! A gyorsansétálás viszont nagyon jó, és ne foglalkozz azzal, mit gondolnak mások, ez a te életed, a te egészséged.
Ők meg le vannak sajnálva, ha ennyire nem találnak értelmesebb időtöltést, mint hogy mást kibeszéljenek.
Ne törődj velük! Ahogy erősödsz, úgy fognak jobban tisztelni.
Különben is, honnan veszed, hogy kinevetnek? Lehet, hogy csak képzelődsz. Meg ennyi erővel, a másikat kinevetik, mert piszkafa, a harmadikat mert kuka...
Az embereket nem tudod megváltoztatni. Viszont te nyugodtan futhatsz, nem hiszem, hogy test a test ellen megakadályoznának - ha meg igen: sarkon fordulsz, és futsz tovább. Mint Forest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!