Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lelehet valahogy fogyasztani...

Lelehet valahogy fogyasztani az ujjaimat?

Figyelt kérdés
Lehet h hülye kérdés...mindenemmel nagyjából elégedett vagyok de az ujjaimat utálom , mert csunya ducik..:/ lelehet valahogy faragni belőlük? (olló nélkól:P)
2009. febr. 24. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy sokat lehet, ha fogysz akkor talán vékonyabb lesz az is, de nem annyira észrevehetően. Ez inkább alkati kérdés, neked ilyen ujjaid vannak, nincs ezzel semmi gond. Nekem vékony csontos, az sem épp a legjobb, de hát ez van...
2009. febr. 24. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy vizes a kezed? A bokád az dagi? Ha megnyomod akkor fehér marad a nyoma?
2009. febr. 25. 09:07
 3/4 A kérdező kommentje:
nem...minden más oké , a bokám i vékony. hát annyira marad fehér mint bárhol máshol
2009. febr. 25. 16:49
 4/4 anonim válasza:

Uh!! Kedves 2. válaszoló!!

Nekem is elépg vastagok az ujjaim, és a bokám is, pedig nem vagyok annyira kövér...

És pontosan, ahogy írtad, mikor megnyomom az ujjamat, kb egy másodpercig fehér marad a helye. Vagyis akkor ezek szerint vízes az ujjam? Tudnál nekem segíteni?

2009. aug. 19. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!