Mi motivál a fogyásban téged? Kort és nemet is légyszi.
nyolcadikos voltam általánosba, mikor eldöntöttem hogy hopp, mindjárt gólyatábor, és valahogy ki kell nézni. továbbá volt egy nagyon csinos kis mini farmerszoknyám, és hogy milyen csinos leszek majd benne ha lefogytam. ez tavaly nyáron volt, akkor voltam 175 cm-hez 80 kiló. diétáztam, még most is, és jelenleg 63 kg körül vagyok, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben. ;)
mindenkinek sok sikert! :P
16/L
Jaj hoppá 14:01-es vagyok még mindig. Elfelejtettem leírni, hogy 173 centi vagyok. 69 kg-ról indultam, hát a mérleg mindig mást ír de rengeteget izmosodtam:) Mutatott már 64-et is, de ma reggel pl 66-ot. DE: A derekam 10 centivel, a csípőm 5-tel és a combom is 5-tel kevesebb lett!:) 3 hónap alatt, éhezés nélkül.:) Ráadásul a bőröm is sokkal szebb:)
Sajnos nekem jobb is ha diétázok. Roaccutant szedek, ami emelheti a koleszterint a cukorszintet, stb.:S De szerintem a diéta ezen is segít hogy ne legyenek túl magasak az értékeim:)
2 éve szültem, előtte sem voltam kövér csak husis 178/64
terhesség ideje alatt nagyon odafigyletem mit eszem, nem is híztam sokat.
néhány hónapja elkezdtem rendszeresebben tornázni,
mostanra 56 kg vagyok és feszes senki nem hiszi el, hogy gyerekem van.
elkezdeni nehéz, utána már minden jön magától
Engem szekáltak bizony még általánosban:( Sajnos.. volt olyan hogy 163/63 voltam, bizony tényleg husis, így visszagondolva. Persze akkor még nem fogyókúráztam.
Na de most, hogy elmúltam 18.. Hm, jó érzés ha látom hogy tetszek egy férfinak. Ilyenkor sokat gondolok arra, hogy ki hitte volna ezt általánosban. Szívesen találkoznék most is azokkal, akik dagadt tehénnek hívtak akkor....
21:38
Velem is ez volt, de annyi különbséggel hogy nem hallottam annyira vissza a szekálást. Szóval nem mondták de tudtam hogy kövérnek tartanak meg ez meg az. Ez volt általánosba, én is most múltam 18 és teljesen megváltoztam, azóta összefutottam pár régi osztálytárssal de mindenki csak lazán elsétált mellettem és észre se vették hogy én vagyok annyira megváltoztam :) Mondjuk nem igen hiányoznak meg nem rágódok ezen de ha jön egy alkalom hogy beszélek majd velük vagy valami, nagyot fognak nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!