Mennyit kéne még leadni? Nagyon csunya vagyok? :S
mennyit kellene leadnom szerintetek? :S
elkezdtem tegnap a norbi diétát napi 1,5 óra mozgással. ez jo vagy mit ajánlanátok? és mennyi kéne fogynom? én ugy érzem kb 10 kg biztosan... de ti h gondoljátok? minden véleményre kiváncsi vagyok :) kivéve a bunkokra.
22:42
Részben igazad van, viszont a kérdezőnek nem kéne elküldeni a p...ba azt , aki neki nem tetsző választ ír.
köszi a választ.. :)
az utolsonak pedig üzenem..:D
ha olyat ír akkor én miért is ne? :dd nem azt kérdeztem h modell leszeke valaha. (tavaly még az voltam) tudom ha sikerül is nem most lessz. mind1. :D majd norbi segít nekem : $
Kérdező,szánalmas vagy és nevetséges.
Ha annyira nagyon nőiesnek tartod magad, akkor minek töltesz fel ilyen oldalakra képet magadról,mit vársz,hogy majd mi megerősítjük,hogy szexi vagy? Mert nem vagy szexi.Pont az ilyen ostoba,gyerekes és idióta megnyilvánulásaid miatt. Az ember nem attól lesz szép,hogy lead 5 kilót, 10 kilót,hanem a kisugárzásától, de a megnyilvánulásaid alapján neked olyanod nincsen. "El lehet tűnni a bús p.csába"- tényleg?Akkor hajrá. Ahelyett,hogy vad idegen embereknek mutogatod magad, meg azt mondogatod,hogy megoldod magad a problémáidat,miközben pont az ellenkezőjét csinálod,inkább fuss két kört a ház körül,vagy tanulj,mert a nyelvezetedből ítélve lenne mit,és még iskolába jársz.
Pontozz le bátran,lázadj meg hisztizz,de nekem ez a tiszteletteljes véleményem.
Szia!
Az én alakom is hasonló...főként a lábam.Én is a norbi-féle diétát kezdtem el.Naponta egy órát próbálok tornázni.De van hogy csak kétnaponta jut rá időm de eddig nekem működik.Lassan de fokozatosan tűnik el. Kb ugyanannyit kellene leadnunk :D 10 kg körül.
Sok kitartást hozzá! Biztos meglesz az eredménye.
Nekem tetszik a tested. Nagyon is a képek alapján.. :))
Bejövős vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!