Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne még leadni?...

Mennyit kéne még leadni? Nagyon csunya vagyok? :S

Figyelt kérdés

mennyit kellene leadnom szerintetek? :S

[link]

[link]

elkezdtem tegnap a norbi diétát napi 1,5 óra mozgással. ez jo vagy mit ajánlanátok? és mennyi kéne fogynom? én ugy érzem kb 10 kg biztosan... de ti h gondoljátok? minden véleményre kiváncsi vagyok :) kivéve a bunkokra.

2011. márc. 24. 21:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

21:42 - Miért ne lehetne jó alakja? Ha tornázik mellette, nagyon szépen meg lehet ezt formálni.

Hajrá Kérdező! :) Szerintem kb. olyan 5-10kg felesleg lehet rajtad.

Egyébként én is a Norbi-féle módszerrel fogytam 5 hét alatt 5 kilót, és még nem állok le... :)

2011. márc. 24. 21:51
 12/28 anonim ***** válasza:
40%
annyira szánalmas,hogy manapság minden csajnak az a megszállottsága,hogy a neten mutogassa magát...ez tök nevetséges,pfff.büszke lehetsz magadra.
2011. márc. 24. 21:57
 13/28 anonim ***** válasza:

mostmert? mibaj vele? lehet magáról nem tudja kialakítani a véleményét mert testképzavaros és kérdez másokat illetve segítséget kér

Nem árt fogynod de ne eszméletlen koplalással mert a bőröd akkor nagyon csúnya lesz próbálj mértéket tartani a nasit elhanyagolni rengeteget inni sokat sportolni nem tudom hány centi vagy és hány éves ill hány kiló de nem tűnsz túl fejlettnek szóval biztos nyúlsz még allpr jobban eloszlik majd persze segíts rá azért mozgással!Én sok sikert kívánok neked :)

2011. márc. 24. 22:01
 14/28 A kérdező kommentje:

nem mutogatom magam-.-

ha valami nem tetszik ellehet tűnni a bús pics*ba -.-

2011. márc. 24. 22:03
 15/28 A kérdező kommentje:
köszönöm az utcsónak :)
2011. márc. 24. 22:04
 16/28 anonim ***** válasza:
43%
nem fikázni akartam a kérdezőt. és szerintem nem is volt sértő, amit ortam. nekem ez a véleményem, és hagy ne részletezzem, hogy miért... szerintem attól, hogy valaki vékony, még nem lesz szexi, jo csj. vékonynak vékony lesz. az igaz. ez fordítva is igaz, attól, hogy valakin vagy néhány kiló plusz, attól még lehet nagyon szexi, dögös. pl. ha valaki vékony, de széles a válla, meg vastag a dereka, a csípőjéhez képest, az számomra nem nőies és nem is szexi. ha viszont van alakja, csipő, mellé kellően vékony derék, az nőies, szexi. még akkor is, ha van néhány kiló fölösleg. a kérdezőn a leirtakból, csak a fölösleget vettem észre semmi mást. az oldal neve pedig nem ez: " válaszok" ugyhogy szerintem ennyi kritikával illethetem a kérdezőt minden lelkiismeret furdalás nélkül
2011. márc. 24. 22:04
 17/28 anonim ***** válasza:
35%
a kérdező kb 5 éves szinten van agyilag,nyilván ha értelmes kamasz lenne,akkor értelmesen tudna reagálni a kritikákra is... a megnyilvánulásait meg inkább hagyjuk...
2011. márc. 24. 22:07
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Hehe én felismertelek a kanapéről. Szevasz, Géza!
2011. márc. 24. 22:19
 19/28 A kérdező kommentje:
hehe nagyon viccesek vagytok (: nem kérem az ilyen köcsög tetvek "tanácsait" megoldom magam... :D ha ennyire tudni akarod sokan mondják h Nőies vagyok... :) szval szívás van öcskös. inkább holnap Norbit felhívom jobban járok vele mint veletek-.-
2011. márc. 24. 22:25
 20/28 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom mi a baj. Max az utolsó válasz volt sértő. Azt vártad, hogy majd mindenki megdícsér? Ham nem bírod a kritikát, akkor minek teszel fel ilyen képeket???
2011. márc. 24. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!