Milyen házilag készített, vagy akár kész édességet tudok csinálni ami nem hízlal?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
1. Pl. ehetsz diétás jégkrémet (minimum zsír + édesítőszer), a Sparban lehet kapni ilyet és jól telíti a gyomrodat.
2. Cukor nélkül befőzött, de jó édes szilvalekvárral megkent feketekenyér kora délután, de erre valószínűleg várhatsz nyárig-őszig.
3. Saját recept a drasztikus fogyókúrám idejéből: tejbepapi, félig zsírszegény tejből, félig vízből főzve kevés grízzel és édesítőszerrel, fahéjjal. Irtó hígra készítettem.
4. Kubu-szerű sűrű gyümölcslé répából, almából, narancsból alaposan összeturmixolva vízzel és édesítőszerrel
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
5. És még adalék: a piskóta tésztájába nem kell zsír, ezt is készítheted édesítőszerrel, teljes kiőrlésű lisztből.
6. Nem túl laktató, de készíthetsz zselatinból és gyümölcsökből gyümölcskocsonyát, persze ezt is édesítőszerrel. Aztán esetleg kombinálhatod a cukormentes piskótával.
Arra vigyázz, hogy nem mindegyik édesítőszer állja a hőkezelést.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
köszönöm a tippeket!
A legutóbbi válaszolónak: nem fogyni akarok, hanem karbantartani a testem, egészségesen élni.Szeretem a testem.
Igen, fájna ha soha többet nem ehetnék édességet. Befalhatnék egy nagy tábla csokit akár most is, de tudatosan táplálkozni véleményem szerint nem baj.De te ettől nyugodtan megvonhatod magadtól az édességet.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
hát igen, szerintem sem az volt a kérdés amire az utolsó válaszolt...
megint egy rosszindulatú okoskodó:)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Abonett kenyeret kenjel meg lekvarral, mezzel.
Natur joghurtba tegyel lekvart, es edd ugy.
Csokis, mezes...stb. gabonapelyheket is nassolhatsz,
tudod amit reggelire esznek a gyerekek tejjel.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
van olyan ember aki nem vágyik egy kis nasira?ez kemény:)ha igy könnyebb neked:édességfüggő vagyok.
Persze egyébként nem, de látom mást ugy sem értesz meg, bármit irok.
A túrós tippet köszönöm, nagyon tetszik!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!