Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen házilag készített,...

Milyen házilag készített, vagy akár kész édességet tudok csinálni ami nem hízlal?

Figyelt kérdés
önmagában a gyümölcsök már elég unalmasak, és szeretnék este valami olyat nassolni ami egyáltalán nem hiízlal(mértékkel).
2009. febr. 24. 08:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Pl. ehetsz diétás jégkrémet (minimum zsír + édesítőszer), a Sparban lehet kapni ilyet és jól telíti a gyomrodat.

2. Cukor nélkül befőzött, de jó édes szilvalekvárral megkent feketekenyér kora délután, de erre valószínűleg várhatsz nyárig-őszig.

3. Saját recept a drasztikus fogyókúrám idejéből: tejbepapi, félig zsírszegény tejből, félig vízből főzve kevés grízzel és édesítőszerrel, fahéjjal. Irtó hígra készítettem.

4. Kubu-szerű sűrű gyümölcslé répából, almából, narancsból alaposan összeturmixolva vízzel és édesítőszerrel

2009. febr. 24. 10:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

5. És még adalék: a piskóta tésztájába nem kell zsír, ezt is készítheted édesítőszerrel, teljes kiőrlésű lisztből.

6. Nem túl laktató, de készíthetsz zselatinból és gyümölcsökből gyümölcskocsonyát, persze ezt is édesítőszerrel. Aztán esetleg kombinálhatod a cukormentes piskótával.

Arra vigyázz, hogy nem mindegyik édesítőszer állja a hőkezelést.

2009. febr. 24. 10:31
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
És mi lenne ha nem ennél édeséget? na? vagy belehalnál ha nem ehetnél édeset ami kb 2 másodpercig okoz boldogságot? ennyire nem lehet sivár az életed,h ezekért a 2 másodperces élvezetekért,h élj egy olyan testben amitől undorodsz. mert aki fogyni akkar az bizony nem szereti a testét.
2009. febr. 24. 10:59
 4/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a tippeket!

A legutóbbi válaszolónak: nem fogyni akarok, hanem karbantartani a testem, egészségesen élni.Szeretem a testem.

Igen, fájna ha soha többet nem ehetnék édességet. Befalhatnék egy nagy tábla csokit akár most is, de tudatosan táplálkozni véleményem szerint nem baj.De te ettől nyugodtan megvonhatod magadtól az édességet.

2009. febr. 24. 11:12
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

hát igen, szerintem sem az volt a kérdés amire az utolsó válaszolt...

megint egy rosszindulatú okoskodó:)

2009. febr. 24. 11:47
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

Abonett kenyeret kenjel meg lekvarral, mezzel.

Natur joghurtba tegyel lekvart, es edd ugy.

Csokis, mezes...stb. gabonapelyheket is nassolhatsz,

tudod amit reggelire esznek a gyerekek tejjel.

2009. febr. 24. 12:11
 7/15 anonim ***** válasza:
22%
ha tudatosan akarsz táplálkozni akkor az pont azt jelenti,h nem eszel édességet! A tudatos táplálkozás azt jelenti,h tudod,h mire van szüksége a szervezetednek és azt viszed be. És hát édességre sosincs szüksége. Vagy te úgy akarsz tudatosan táplálkozni mint Besenyő TT István? Mert végülis akor zabálj édességet amikor akarsz és akkor tudod, hogy azt eszed:D Ha nincs bajod a testeddel akkor egyél hetente 1-2 falat csokit azt kész mit kell ezen annyit agyalni? A cukor az cukor tökmind1 hogy házilag készített csokiban van vagy nem. Ha csak a hízlalós felérő nézzük a dolgokat. Egyébként nem tudom még mindig,h miért vagytok oda az édességért ennyire.
2009. febr. 24. 14:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én túrókrémet szoktam csinálni: sovány túró, egy-két kanál tejföl, pár csepp édesítőszer. ha nagyon duhajkodni akarok, natúr kakaóporba mártom a falatokat. Olyan túró rudis érzés.
2009. febr. 24. 14:43
 9/15 A kérdező kommentje:

van olyan ember aki nem vágyik egy kis nasira?ez kemény:)ha igy könnyebb neked:édességfüggő vagyok.

Persze egyébként nem, de látom mást ugy sem értesz meg, bármit irok.

A túrós tippet köszönöm, nagyon tetszik!

2009. febr. 24. 14:54
 10/15 anonim ***** válasza:
20%
Igazából azért vagyok kiakadva az édességfüggő nökre mert ha nem ehetnek édességet 1 napig akkor már tiszta idegbetegek egy lapáttal arcon tudnám őket csapni. máshol egy falat gilisztáért könyörögnek az emberek, hogy ne halljanak éhen itt meg nyavalyogtok a kib****tt "tudatosan nem hízlaló" édességért ami vicc.
2009. febr. 24. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!