Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jo az edzes tervem? (rovid...

Jo az edzes tervem? (rovid kerdes)

Figyelt kérdés
Heti 2x futnek a margitszigeten 1-1 kort es mmeg 2x mas napokon, R.R. DVD. Futas utan egy kefirt eszem mar csak, az jo? Este futok, 6-ra erek haza, nem azert nem eszek 6 utan, mert dietazom, hanem, mert sose ettem, nem esik jol. (egyebkent is keveset eszek) Most 173 cm vagyok es 62 kg, szeretnek lefogyni 53-55 kilora. Ez mennyi ido alatt erheto el? Mereteim, 90-65-91, ezt szeretnem 90-60-90-re varazsolni.
2011. márc. 22. 20:18
 1/1 anonim ***** válasza:

1.Heti 2 kör nem éget el sok kalóriát,tehát ilyen szempontból jelentéktelen.

Viszont heti 2 kör már jelentősen növelheti az állóképességet a vitalitást,ami jól jönne ha rendes sportokat is csinálnál.

2.Futás után tejsavó turmixot kellene innod,vízzel.

3.Testzsírt kell mérni.A mérleg nem mond el semmit a test összetételéről.

4."Nem esik jól"nem szeretem stb.Ilyesminek nincs helye a diétában.3 óránként enni kell a pontosan meghatározott diéta szerint és kész.

Egyébként ha összehoznál egy kb 20-22%os testzsírral rendelkező 90-60-90es testet az valóban látványos lenne:).

2011. márc. 22. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!