Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy fogynom kénem...

Nem tudom hogy fogynom kénem vagy alakot formálnom? Egyáltalán mi a különbség?

Figyelt kérdés
Sajnos nem sokat tudok ezekről, örülnék ha valaki felvilágosítana. Mindenhol mást olvasok, hogy mit kéne ennem/mozognom, eléggé összezavarodtam.163cm 56 kg L vagyok. Nem hiszem, hogy kövér lennék, mégis van rajtam háj, főleg a combomon. Olvastam,hogy a zsírégetéshez és az izmok fejlesztéséhez másfajta étrend a jó. Nekem melyikre van szükségem? Nem lehet egyszerre fogyni és izmosodni?
2011. márc. 22. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hiába izmosodsz, ha a háj eltakarja. Előbb szálkásítani kell (eltüntetni a zsírt), és utána szépen ki lehet dolgozni az izmokat, hogy látszódjanak is. Szóval első lépésben a zsírégetésre koncentrálj.
2011. márc. 22. 10:26
 2/3 A kérdező kommentje:
És az étkezésre vonatkozó kérdésemre is tudna valaki válaszolni?
2011. márc. 22. 16:37
 3/3 anonim válasza:

Próbáld ki az ugrálókötelezést! Egy fogyis magazinban azt olvadtam, hogy 10 perc ugrálókötelezés kb 100 kalóriát éget.

1 perc ugrókötelezés - mint gyerekkorodban. Ne figyelj semmire, vedd fel a ritmust, és ugrókötelezz az öröm kedvéért. Jó, ha közben mosolyogsz, nevetsz, mivel ez segíti felszabadítani az endorfint a szervezetedben, ez pedig jótékony a fogyáshoz is, nem csak a jobb közérzetedhez!

1 perc keresztmozgás - keresztezd a karodat minden második ugrásnál. Javítja az agyad működését, és megélheted, milyen ügyes vagy!

1 perc "riszálás" a jó fenékért - ugrálás közben forgasd csípődet jobbra balra. Ehhez már ügyesnek kell lenned, ha eleinte elakadsz, ne lankadj, próbáld míg nem sikerül.

1-1 perc egyik, majd másik lábadon - ha soknak érzed, akkor válts lábat félpercenként. Javítja egyensúlyézrékedet és a láb és fenék izmait. Játszhatsz azzal, hogy a nem használt lábad felemeled a fenekedhez, vagy kissé előre nyújtod. Próbáld ki mindkettőt.

1 perc kozáktánc - tekerd csuklódra a kötelet és próbáld meg guggolva - vajon így megy? Ha mégsem, akkor se lankadj, egyszerűen hagyd ki ezt a feladatot, és néhány nap után próbáld újra.

1 perc váltott lábon, majd ugyanennyi páros lábon - az ugrókötelezési programod vége.

2011. márc. 29. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!