Ha vacsorára egy fél zacskó mogyorót eszek az hízlal?
Figyelt kérdés
Ha amugy napközben normálisan ettem2011. márc. 18. 20:30
1/16 anonim válasza:
Szerintem sok, én 25-30 grammot szoktam enni, ez kb egy maréknyi. De egyébként minden attól függ, hogy miket és mennyit ettél, mennyi az összkcal, és az összetétel. Már többen is hangoztattuk, hogy nem igen van olyan, hogy egy dolog hízlal, csak olyan van, hogy többletkalóriát viszel be, tehát ha megvan a kalóriadeficit, akkor fogsz fogyni.
2/16 anonim válasza:
Egyél normális ételt!
A mogyorótól pattanásos leszel, de edd, ha jólesik!
Normális kaja után!
3/16 anonim válasza:
Miért lenne a mogyorótól pattanásos? A mogyoró nagyon egészséges, de mint a diót, ezt is délelőtt kellene fogyasztani.
4/16 anonim válasza:
Persze, hogy egészséges, de ha sokat eszik pont az olajtartalmától lesz pattanásos a bőre. Én is eszem, csak én nem foglalkozok némi patival. De, ha valaki fogyni akar akkor kiemelt szerepet ad a külsejének. Ezért gondoltam, hogy szólok.
5/16 anonim válasza:
Írd be a googliba! A mogyoró nagyon egészséges, és ellentétben a híresztelésekkel, nem hizlal. Persze normális mennyiségben éve. A fű sem hizlal, de ha megeszel napi 40 kg-ot, akkor te is akkora leszel, mint egy elefánt. Szal mindent módjával. Csak a mozgással nem így van. Azt addig csinálhatod, ameddig csak bírod. És akkor ehetsz diót, mogyorót , mandulát.
6/16 ssup válasza:
Az ilyen olajos magvakat, mindenképpen délelőtt edd, így könnyebben megemésztődnek, és nem hizlalnak annyira.
7/16 anonim válasza:
Én sem ennék vacsira olajos magvakat. Tízóraira simán mehet, vacsorára pedig saláta és fehérjék ezerrel (pl. túró)
8/16 anonim válasza:
Érdekes a dolog!
Az olajos magvakat pont a madarak eszik. És kövér madarat csak kalitkában láthattál. Aki normálisan eszik, annak nem kell kitalálnia mindenféle marhaságot, hogy ezt csak délelőtt, azt meg csak este, meg hogyan fogyjak le a hasamról, stb. Pedig egyszerű: ne falj, és mozogj sokat.
9/16 anonim válasza:
Ne csak lepontozzatok, jöhet észérv arra, hogy miért nem jó, amit írtam :). Ha megvan a kalóriadeficit, fogyni fog, ennyi, ezen nincs mit lovagolni, lepontozni. 1. voltam.
10/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem fogyni akarok, hanem hízni:) és a mogyoró az amiből tényleg szinte korlátlan mennyiséget meg bírok enni. Szóval a mogyoró igazából nem hízlaló étel?
2011. márc. 20. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!