Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vélekedtek a problémámról?

Hogyan vélekedtek a problémámról?

Figyelt kérdés
A héten belekezdtem egy fehérje alapú diétába, amely alapján többnyire csak húsokat, tejtermékeket, zöldségeket fogyasztok, csak reggel engedek meg magamnak 1-2 szelet teljes kiörlésű lisztből készült kenyeret. Ma azonban kétségeim támadtak a fogyókúra hatásosságát illetően. Úgy is sikeres lehet, ha én minden nap beviszek kb. 1500 kcal-t, figyelembe véve azt, hogy a majdnem csak protein alapú ételeket fogyasztok? Azért ugrik meg ennyire a kcal bevitelem, mert ügyelek rá, hogy legalább 100 gramm fehérjét bevigyek a szervezetembe, és hát az ugye nem kevés...
2011. márc. 17. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
az 1500kcal kevés. a túl sok fehérje meg hosszútávon bajokhoz vezethet
2011. márc. 17. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

3x olvastam el,de nem értem a problémát.

A héten kezdted,de már kétségeid vannak?hmm.2 hónap után érthető lenne.

A ch-t fokozatosan érdemes csökkenteni,nem drasztikusan.Azért érdemes így,mert közben tudod figyelni a tested reakcióit a ch csökkentésre.

A mennyiségek meg az 1500kal,semmit nem mond,mert azt neked kell beállítanod,hogy jó legyen és meg legyen a kalória deficit.

2011. márc. 18. 01:05
 3/4 anonim ***** válasza:
A sok fehérje pedig nem okoz semmilyen problémát, ugyanolyan tévhit, mint az este 6 után ne együnk :D. De ehhez még szakmai tudás se kell, csak nézzük meg a sportolók étrendjét, akik mindig több fehérjét esznek, mint egy átlag ember, s nincs semmi bajuk :). Egyébként 100 g fehérje 400 kalória, szóval nem valami hűde nagy érték, de egyébként nagyon jó, hogy ennyit beviszel, de ahogy más is írta, neked kell kitapasztalnod azt, hogy miből mennyit kell enned, hogy megfelelően fogyj.
2011. márc. 18. 08:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2011. márc. 18. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!