Ma van az első diétás napom. Ez eddig milyen volt és ebéd vacsi milyen lehet?
reggeli: 2szelet teljes kiőrlésű toast kenyér,megkenve paprikával 2 szelet parizellel,sajttal. 1 kávé.
tízórai: 1 teljberizs( joghurt féle)-ez nekem egy édesség, amit edidg minden nap ettem úgy gondoltam hogy majd folyamatosan szoktatom le magam illetve mérsékelem.
ebéd ?
vacsora: 1 doboz kefír, 1 alma.
ez körülbelül hány kalória? az ebédnek valami tojásos dolgot gondoltam.
iszonyatosan kevés. a reggeli még csak-csak a 10órai is elmegy párszor, főleg ha most kezded. de inkább oda kellene a gyümölcs, mint vacsira. ebédre valami főtt ételt, ami tápláló, persze azért ne tocsogjon zsírban. pl. 2 rész roston sült csirkemellet 1 rész rizzsel v. főttkrumplival. vagy ilyesmi. uzsonnát is be kell iktatni, ez lehet földimogyoró, vagy pl. amit vacsira írtál.
vacsira megint csak valami tartalmasabb kellene, hogy másnap reggelig ne éhezzen a szervezet. azt jól eltaláltad, hogy ch helyett most fehérje, de a kefirben alig van, helyette inkább ide jöhetne 3-4 főttojás sok zöldséggel meg sovány felvágottal, esetleg mozzarellával. vagy túrókrém natúr joghurttal, fűszerekkel, pirospaprikával elkészítve, szintén felvágottal és zöldséggel ez amolyan "körözött" lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!