Van valakinek kedve fogyózni velem? 5-6 kg-ról lenne szó!
Na akkor szerintem ha már ennyien összegyűltünk akkor mutatkozzunk is be egy pár mondatban.
Oké, akkor kezdem én:
Jelenleg 51 kg vagyok (jóvan nem kell sziszegni :)) és sovány testalkatú, viszont a gubanc az nálam, hogy eléggé látszik a narancsbőröm és ezzel társul az is hogy lusta vagyok. :) Iiiigeen, vékony lányokon is van narancsbőr, még mielőtt valaki kenterből rávágná hogy nem :) főleg a combomon illetve a fenekemen :( na hát igen, a fenekemen is lenne mit "izmosítani"... a hasam környékén már megjelentek a zsírpárnácskák... de még nem kimondottan le nem adható kategóriájú, de csak ismételni tudom magam, hogy lusta vagyok, bár a 3 nappal ezelőtti torna hatására megjelent két kis halvány kocka :))) remélem az ott is marad :)
Az igazság az, hogy most egy kisvárosban élek (terveim között van hogy az elkövetkezendő hónapokban felköltözöm Pestre), ahol "ciki" kimenni futni. De ennek ellenére az egyik nap vettem a fáradtságot és hajnalba felkeltem...nos csak akkor esett le hogy a kutyások is akkor viszik sétáltatni az ebet, mikor már az egyik a nyomomban volt.... :) Tehát nálam a futás kizárva, egyrészt szétröhögik magukat a szomszédok :) , másrészt meg nem a kutyák elől akarok futkorászni, mert a gazdi nem tudja fegyelmezni az ebet...no mindegy...marad az otthoni padlószőnyeg...jelenleg Réka 20 perces videóit nyúzom (de ha valakinek van jobb ötlete, akkor ne habozzon megosztani azt mert ez hosszú távon eléggé unalmas lesz), leginkább a comb és az alsó test, persze a 20 percből 10 percet csak fetrengek - azért nem kínzom meg magam annyira :)))... Néha ha kedvem szottyan akkor mp3-at beteszem a fülembe és ha nincs a lakásban senki akkor táncolok :)) (de ez titok) persze tépőzáras kézi súlyzóval 0,5 kg-al...(régebben hip-hop-oztam ami elég jól megmozgatott, nem úgy mint a talajgyakorlat ami csak egy adott mozdulatot ismétel, de sajnos most már csak olyan csoportok vannak, ahol 9-14 évesek vannak, szóval kétszer annyi idősen már nem állnék be hozzájuk...) Szóval a kézi súlyzós dolgoknak köszönhetően a felső testemmel nincs akkora "gond", bár az alkaromra rámehetne némi izom...
Mi a helyzet a kajálással?
Hááát,,,,, tudjátok tél volt a téli kabát meg mindent eltakart :) gondolom vagyunk így egy páran... és eddig szerettem a csokit... most az elmúlt két hétben meg egyáltalán nem is kívánom... lehet a testem érzi a tavaszt? A kajálásommal csak annyi a gond, hogy szeretek rágcsálni, de azt nagyon... sok kekszet és persze chipset ettem - ez nagy hiba volt - néha rendes főtt étel helyett is. Szóval a célkitűzésemben szerepel, hogy valamennyire visszafogjam a rágcsálódási kényszeremet :) illetve több zöldséget és gyümölcsöt egyek, no és persze hogy elég VIZET igyak... mert ugye a cukros tea sem a legjobb...
Igazából nem fogyni szeretnék, hanem csak a zsírt átalakítani izommá vagy lefaragni magamról azt:) szóval értitek, valamennyire fogyókúra meg nem is :) "inkább a fogyókúrázzunk úgy hogy megnézzük mit eszünk és egy kicsit többet mozogjunk" elvet követem :)
A legnagyobb gondom majd az lesz hogy ezt a zsír leadást nem tudom majd mérleggel mérni... :( és nem motiválnak majd a leugrott kilók :/
Régebben olvastam olyat is, hogy a paprikaolaj is jó, ha az ember azzal bekeni magát edzés előtt... ha esetleg valaki próbálta már megosztaná a véleményét? Előre is köszönöm!
sztem a paprikaolja nagy bumbuk, mert valoban vizet vesztes de mellet tornázz...1 honap mulva még diéta mellett is visszajön. ( bnöm volt kezelésen )
a 20perces sztem neked való, ha nincs sok zsir rajtad. alexandra is "vandál":D én ezeket nem birom:S
szal neked hajrá és kitartást!:)
Sziasztok, jó sokan lettünk. :)
Én már írtam, 11:06-kor, a következő kérdésére válaszolva 62-63 kg vagyok, ebből szeretnék leadni párat, leginkább a lapos has és a kisebb fenék a cél.
A margitszigeti futópálya tényleg nagyon jó, és ott aztán nem ciki futni. :)
15:08-as köszi, de lehet félreérthetően írtam: még vidéki vagyok, tehát egy kisvárosban próbáltam meg futni és persze hogy vannak itt is kijelölt kutyafuttatók, de ennek ellenére a kutyatulajdonosok nem oda hordják a kutyáikat, mert "piszkos" lesz a cipőjük...persze ha felszednék a kutyájuk melléktermékét akkor a gondjuk megoldva, na mindegy ... ez már más tészta...
Jártam már a Margit szigeten és az első látásra beleszerettem, persze futás tekintetében :))) meg hát ott inkább ciki nem futni :) már alig várom hogy felköltözzek :) és megtegyem az első körömet ( ami valószínűleg 80%-ban csak sétálásból fog állni :))))
14:54-es köszi!:) Akkor a pirospaprika olaj kilőve, meg sem próbálkozom vele :)))
Esetleg lenne valakinek jó ötlete otthoni mozgásra ami nem talajgyakorlat sorozatából és végtelen ismétléséből áll??? Vagy ne is álmodozzak?
Amúgy rólatok mit lehet tudni? Ki mit szeretne elérni?
Akkor én leszek a második.15 éves,59 kg és 173 cm vagyok. Én is csak egy kicsit szeretnék fogyni. A fő célom az izmosodás. Én is narancsbőrös vagyok,a fenekemen szinte semmi izom.:/ Igazából 2 hete kezdtem fogyózni,már 2,3 kg lement.
Hmmm,imádok sportolni. Hetente többször járok konditerembe(múlt héten csak 1x jutottam el,2 héttel ezelőtt 2x,ezen a héten voltam tegnap is,ma is, holnap és csütörtökön is megyek). Vasárnaponként futni szoktam,kb. 40 percet (6,5 km). Többet egyelőre nem bírok,majd igyekszem. A felülésekkel most el vagyok maradva,de holnaptól újra kezdem. Emellett suliban játszom a röplabda-,floorball- és a kosárcsapatban is( heti 2 edzés,nem igazán megterhelő számomra:/). Gondoltam arra is,hogy még heti 1x beiktatok egy Rubint Réka DVD-t,de egyelőre még nem bírom. Nem tudtok jó far- és combizom erősítő gyakorlatokat?
Kajáláás.Nálam ez nehezebb téma. Imádok enni.Reggelire tk kenyeret eszem zöldséggel és felvágottal vagy egy tál müzlit.Szükségem van a bőséges reggelire. Tízóraira egy almát,narancsot vagy banánt szoktam enni. Tudom,hogy áz utóbbi nem a legjobb választás,de laktat. Ebédre salátát szoktam enni. Uzsonnára egy natúr joghurtot. Vacsi pedig változó: túró gyümivel,tojás,saláta csirkemellel vagy sült zöldségek. Hetente egyszer szoktam enni sütit,nagyim ragaszkodik hozzá. Ezt nem tudom kihagyni,nem érti meg,hogy fogyókúrázom,megsértődik,ha nem eszem.
Az utóbbi egy évben leadtam 12 kg-t,ebből 10 a stabil. Novembertől küszködöm ezzel az utolsó 5 kilóval. Januárban annyira el voltam keseredve,hogy elkezdtem hányatni és hashajtózni magam. Sikerült lefogynom 2 hét alatt 4 kilót,de abbahagytam,és vissza is híztam. Sokszor kezdtem koplalásba,de mindig falásrohammal végződött. Most változtatni szeretnék ezen. El szeretném tüntetni a narancsbőrömet,csökkenteni szeretném a testzsírszázalékomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!