Van valakinek kedve agusztusig 20 kg-t fogyni?
én szeretnék, mert megyünk a jegyesemmel nyaralni és szeretném meglepni. Bár 94 kg vagyok, és ö igy is szeret, de nekem jobb lenne, mind egészségileg, mint alakilag, mint meglepetésileg.
Nem szeretném egyedül csinálni, mert nem értek ahhoz, h mit egyek... mozgásban meg ö segit, mert örökmozgó csak megkérem öt h vigyen el...:D
Szia, én alacsony vagyok és 94 kg. Most elkezdtem a Shaolin diétát ( régen még 88kg-san kung fuztam és hiányzik... ). Tudom h csodakura nem ér semmit.., de ha már elkezdödött nálam valami, akk már rég jó. Én ezt két hónapig csinálnám és utána sztem másra váltanék. Orvoshoz nem mennék ( dietetikushoz ) mert csak pénzt kérnek, de nem fogják fel h 6ra érek haza és reggel nincs kedvem enni benn a suliban meg nem veszek elös "sült oldalast" ( na jó ez vicc volt:D ). Nálam a mozgáshiány .. azota miota nem edzek.. na meg ha rám jön az h itthon vagyok és a rossz sugallat h egyél:D. De alapbol nem eszek sokat, de amit eszek azt este:S
Eddig általában ( még nem fogyisan ) suliban 3 szelet kis kenyeret aztán ha hazaértem valami kis fött kaját eszek. és mikor nem tom megállni 8 9 kor meg vajas kenyér.... tudjátok h megy ez....
Nekem valami kötött dologhoz kell "ragaszkodnom" vagy pedig elveszek.
Nos, kedves utolsó mit gondolsz? van még remény, h olyan legyek mint rég (64kg) ?
Én elhagytam a fehér kenyeret,helyette zöldséget eszem majdnem mindenhez!
Próbálok kevesebb adagokat enni,mint eddig,és nagyon sok folyadékot inni!
Kb erős 1hete így csinálom,és lemennt 5kg!
tartom magam ahhoz,hogy este 6után már ne nagyon egyek,így magamat sem sanyargatom!
ma pl biciklizni megyek,ezzel ugyan fogyni nem lehet,de utána jobban érzem magam!
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:56
sokat mozogsz?:)
Egyáltalán nem mozgok,nagy ritán biciklizem de tényleg csak ritkán!
Ezen most Én is meglepődtem,hogy csak úgy lerepült az az 5kg,de jó lenne még 15 ha lemenne!
na ma ki h teljesitett?:)
én jól megtartottam mindent és még mozogtam is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!