Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék jobb alakot elérni?

Hogy tudnék jobb alakot elérni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 75 kg és 170 cm. Van rajtam elég sok felesleg, és szeretnék lefogyni, vagy csinosodni. Nem a kg lenne a lényeg hanem az, hogyha belenézek a tükörbe akkor egy csinos valakit lássak. Étkezéssel, mozgással kapcsolatos tanácsokat várnék, konditeremre sajnos nincs pénzem.
2011. márc. 13. 18:23
 1/1 anonim ***** válasza:

szia, nekem is ezek a paramétereim, és én is inkább csinosodni szeretnék, meg mérlegem sincs. na szóval én azt csinálom, hogy egy hete egészségesebben próbálok étkezni, naponta 4-5x, reggel egy szendvics, délben fõtt kaja, zöldség, rizs csirke/halhússal, este túró, joghurt, vagy valami saláta. tízórai és uzsonna gyümölcs illetve joghurt.

ami a sportot illeti naponta 1 óra Sinkó Andrea 3in1 DVD, és mindenhova gyalog próbálok eljutni.

Csak simavizet iszok, kávét cukor, tej nélkül, de nyugodtan fogyaszthatsz zöldteát vagy bodzateát, ez nagyon finom.

Sok sikert !

2011. márc. 13. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!