Egész nap fekszem, így is tudok fogyni? Bőv. Lennt!
1 hete műtöttek és ágyhoz vagyok kötve(lényegtelen,hogy mivel).Kb még 2 hétig tart ez az állapot,de light-osan mozoghatok.Ez így HATÁSOS? (nem azt kérdezem mennyire egészséges,hogy a dupláját hízom vissza stb stb,sose voltam lusta ember és csak pár kilóról van szó,konkrétan 3ról,de inkább CM-ben akarom a változást a hasamon,csípőmön főleg,hanem hogy ezzel 2 hét alatt fogyhatok-e valamit.)
R: 1 szelet teljes kiőrlésű toast kenyér felvágottal,valamint 1 tojásból rántotta
E: natúr hús,köret nélkül
T : ha nagyon éhes lennék 1 joghurt
ezután 2órát sétálok,de nem abban a lassú tempóban!
V: nincs
2 hét alatt kb 2 centiméteres fogyás elérhető ezzel pociról,és oldal hurkáról?
eddig se voltam baromi éhes mivel 2 napja csinálom:)
Utolsónak köszönöm!Amint lehet,mozgok rendesen,addig marad a séta.
2-3 cm azért esélyes?
Hát én epés vagyok, alig eszem pár falatot, ebédelek csak, sovány hús valami salátával, öntettel. 2 hete csinálom, hogy ne görcsöljek be, mostanra úgy nézek ki mint egy anorexiás, a bordáim is teljesen kilátszanak. Babával vagyok itthon, szóval én sem mozgok túl sokat.
Ha ebböl indulsz ki, szerintem nagyon is lehetséges az a pár centi, de lehet, hogy lesz több is.
babával?ha szoptatsz,csak okosan:)
amúgy irigyellek,bárcsak én is már olyan lennék:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!