Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kis biztatás a fogyókúrámhoz?...

Kis biztatás a fogyókúrámhoz? Kezdek megint "visszaesni"! :S

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy elkezdtem fogyózni, de most március eleje óta megint elkezdtem túlzásokba esni, pedig még szeretnék fogyni, úgyhogy kéne egy kis biztatás, vagy pár jó tipp, hogy ne adjam fel. :)

Köszi a válaszokat!!

2011. márc. 10. 17:59
 1/3 anonim válasza:
A lényeg hogy este ne egyél hat után, mozogj sokat:) Én semmi diétát nem alkalmaztam, csak nem ettem este és sikerült lefogynom. Nagyon fontos a kitartás. Gondolj arra, hogz nyáron büszkén mehetsz a strandra:)
2011. márc. 10. 18:06
 2/3 anonim válasza:
Hát nekem se ártana egy kis biztatás. :) Ugyanis ha én elkezdek fogyózni, nem birom csak pár napig. :) Az a helyzet hogy nagyon szeretek enni. És attól vagyok készen, ha anyu itthon sütit süt, meg túrós csusza és társai. :) Ilyenkor nagyon nehéz megállni hogy ne zabáljak bele "óh csak egy kicsit, óh csak egy kicsit". :D
2011. márc. 10. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne is mondd, én is leadtam 4 kg-t meg jópár centit január eleje óta és most néha megint vannak kilengéseim:S Tegnap pl apukám egy hatalmas pudingos táskát hozott..és gondolkodás nélkül megettem :'D :( Mondjuk lehet azért, mert meg fog jönni 2-3 napon belül, ilyenkor kívánósabb vagyok:(

Pedig vannak terveim, mindenképp szeretnék még fogyni legalább ennyit mint eddig, nem választ el sok az álomalaktól, de tudom hogy az utolsó kilók eltüntetése a legnehezebb:/

Hát nem tudom mi lehetne igazán jó motiváció:(

2011. márc. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!