Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Combból és fenékből fogyni?

Combból és fenékből fogyni?

Figyelt kérdés

Szeretnék combból és fenékből fogyni egy kicsit, de nem tudok. A gugolásokat és egyéb hatásos gyakorlatokat ami térd behajlítással jár, képtelen vagyok elvégezni, mert a térdem olyan hangot ad, mintha az inak el akarnának szakadni. Nem tudok mit tenni vele, hasonló helyzet a combcsont és a medence csont találkozásánál, csak ott meg kattog... ez azt hiszem nagyon hülyén jött le... xD

Bringázásnál is sokszor előfordul, hogy ilyen hangokat ad, konkrét fájdalom nincs, de nem bírja a túlzott terhelést.

Még anno általánosban 3 évig kézilabdáztam, és az abbahagyása után jelentkeztek főként ezek a tünetek.

Tudnátok ajánlani olyan gyakorlatot ami nem terheli túlzottan a térdet? Előre is köszi mindenkinek.

16/l

2011. márc. 10. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

jaj, nálam is van ilyen. Én 12 évig kézilabdáztam, abba hagytam elhiztam.

Sőt én egy álló helyzetembe kitudom rándítani a térdem. És mégis futok mindennap. És azóta nem ropog a térdem. Ez csak kifogás.

2011. márc. 10. 11:46
 2/4 A kérdező kommentje:
hát köszi, futni így is imádok, de azért mégsem kivitelezhető minden nap sajnos, pedig rendesen mániákus lettem xD kifogást meg nem keresek, csak tippeket várok hátha van valami amivel még próbálkozni lehet
2011. márc. 10. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha fáj, akkor meg csak menj simán gyalogolni. Egy idő után, persze ha rendszeresen csinálod csodákra képes.
2011. márc. 10. 11:55
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm ^^
2011. márc. 10. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!