Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Puffadás ettől lehet?

Puffadás ettől lehet?

Figyelt kérdés
Elkezdtem diétázni. Meglehetősebben keveset eszem, minden nap másfél órát biciklizem, hasprésezek... Néha megiszom egy pohár almaecetes vagy citromos vizet, és naponta legalább másfél liter vizet megiszom (eddig egy nap max fél litert ittam). Lehet, hogy a sok változtatástól kezdtem el puffadni, és ez majd rendbe jön, vagy valamit rosszul csinálok?
2011. márc. 8. 21:29
 1/2 Krisz85 ***** válasza:

Szia!

Gyakorlatilag a mozgást leszámítva mindent rosszul csinálsz sajnos.

Esetes vagy citromos víz?! Minek?! igyál vizet, abból minden 20 kg-odra jusson 1 liter, nyáron mehet több is!!

Táplálkozás!

kéne mérni az ételeket, grammra, és az össz kaját elosztani mondjuk úgy 5 részre és három óránként enni!

Az energiaeloszlása is fontos, írj prviit, segítek!

Máskülönben nem igazán lesz eredménye, sőt épp ellenkezőleg.

2011. márc. 10. 18:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Étrendbeli változástól puffadhatsz. Ha több zöldséget eszel pl. káposztát, karalábét, vagy hüvelyeseket az puffaszthat.
2011. márc. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!