Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 313 kaloriat eszek egy nap es...

313 kaloriat eszek egy nap es mindennap futok es gepeken edzek, mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
313 kcal rohadt kevés
2011. márc. 8. 18:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom,igyekszem is es nem konnyu!de mennyit fogyhatok pl. 1 het alatt vagy 2 het alatt
2011. márc. 8. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a reggelim 300 kcal.Az igaz, hogy gyorsan lefogysz, de majd ha egy kicsivel is többet eszel, ugyanolyan gyorsan visszajön, sőt még lehet, hogy hízni is fogsz, mert a dupláját is visszaszedheted.Egyél még hozzá 1000 kcalt, és úgy lassan, egészségesen és tartósan fogsz lefogyni.
2011. márc. 8. 18:19
 4/8 anonim válasza:
Egy felnőtt férfi (fizikai munkás) napi adagja 2000-2500 kalória. Egy nőnél minimum az 1300-1500. Ne így fogyj! A sport az nagyon jó, és a futás a leghasznosabb, még akkor is ha sokan utálják. De még csinálod egy kicsit, és összefogsz esni. Sőt, ha eszel, kétszer annyi kalóriát fog bevenni a szervezeted, mert kiéhezteted. Nem jó amit csinálsz, és meg is lesz az eredménye lassan.
2011. márc. 8. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ezt tartósan folytatod, akkor igen hamar szó szerint csontváz-vékony leszel, ugyanis az életben maradáshoz is kevés a napi 313, még akkor is, ha ki se kel az ember az ágyból. Mindenképpen egyél többet! Napi 1200-1400 kalória alá semmiképp ne menj le, mert lelassul az anyagcseréd, és nagyon hamar visszaszedsz mindent, amit leadtál.
2011. márc. 8. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon de nagyon kevés! Ha visszaszoksz a rendes kajálásra, akkor nagyon sokat fogsz hizni.

Ennyi kaja nem elég egy napra, mert ezt sokáig nem fogod birni,mert kórházba kerülsz. Ott majd beléd nyomnak egy két infúziót és attól majd hizol.

2011. márc. 8. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
úristen. van aki az én kajámon is kiakadt, hogy milyen keveset ettem amit fogytam, de basszus 313 kcal?:OO én 1200-zal 2.5 hónap alatt leadtam 15 kg-t, és utána simán ment és megy is a megtartás is. De így is volt (nem sok) egészségügyi gubancom. (nem vitaminhiány meg nem ilyenek a zöldségek miatt). Nehogy ennyit egyél!!! Fel is bukhatsz. Volt hogy egynap megettem kb 600-at, aztán mentem dolgozni, elfelejtettem kaját vinni, és majdnem ott ájultam el. Pedig ez a duplája annak, amit te tervezel enni egy nap, és vékonyabb vagyok szerintem,mint te (180 cm, 54 kg), magyarul nekem kisebb a kalóriaszükségletem. vigyázz magadra!
2011. márc. 9. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, tudom hogy kevés a súlyom, mielőtt anorex libának neveztek, nem akarok fogyni, meg semmi ilyen, csak mert már volt példa hogy támadtak..
2011. márc. 9. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!